SPRING & SUMMER SESSION (Större paket) är nu fullbokat! I mån av tid erbjuder jag nu minifotograferingar beroende på väder: 

mini summer session

GRAVID & FAMILJEFOTOGRAFERING I RYDEBÄCK

Begränsade platser i mån av tid och väder!

emeliebernborg_mimosa06webb

SPRING & SUMMER SESSION ÄR FULLBOKAT!

Mina ordinarie fotograferingar är fullbokade, men i mån av tid och fint väder kommer det finnas chans att boka en s.k minifotografering i de vackra omgivningarna runt Rydebäck, under maj och juni. 

Med hundratals fotograferingar i bagaget, tog jag en paus när vårt första barn Freya föddes 2020. Därefter har det inte gått att boka mig som fotograf, utan endast delta som modell på workshops. En workshop är fantastiskt kul, men du får inte styra något själv, blir fotad av många samtidigt och vi fotar oavsett väder, vilket är lite begränsande 😉 

I slutet av sommaren kommer vårt tredje barn, och därför kommer jag erbjuda ett begränsat antal fotograferingar i Helsingborg, under våren och sommaren. 

dessa fotograferingar erbjuder jag:

emeliebernborg_mimosa06webb

gravidfoto

En magisk gravidfotografering där vi fotar vid blomstrande träd, fält eller strand. Du får tillgång till en lånegarderob med vackra klänningar, som du kan ha under fotograferingen. 

emeliebernborg_noelle-natal45webb

barn & familj

En fotografering där era barn får vara BARN. Jag tar ofta med roliga gosedjur som pratar och busar under fotograferingen, vilket gör att er barn har roligt på riktigt. Detta ger genuina och avslappnade bilder, som ni kommer värdesätta i många år! 

Här kan du se en vlogg från när jag fotograferade Kenzas första gravidbilder 2019. 

När jag fotade Theresé Lindgren och hennes Anders. 

“Åh wow alltså! Är det verkligen jag? Du besitter verkligen en enorm kompetens. Jag tror inte du förstår min tacksamhet, är så lycklig att du tog dig tid att fota mig. Verkligen en dröm som blivit sann. 

Tack för du är en så duktig fotograf, men mest för den underbara person du är ♥”

“Är det jag på bilderna? Älskar allt, den där speciella känslan du har lyckats fånga, och ljuset och bara helheten är perfekt! Hur jäkla grym får man vara på sitt jobb egentligen?! Jag är så impad av dig! 

Jag kommer rekommendera dig till alla gravida, detta var det bästa jag kunde göra för mig själv. Dessa bilderna gjorde mig så himla lycklig. Jag har no words för hur duktig och proffsig du är, så himla tacksam att jag fick bli fotad av dig Emelie! Du är bäst!!!”

om mig

EMELIE BERNBORG, född 1987 i Helsingborg. 

Mamma till Freya (mars 2020) och Tyr (november 2021), BF 1 september med vår lilla trea. Det var aldrig självklart för mig att bli mamma, utan jag var rädd för det i många år. Nu har jag snart tre små, och det är det bästa i livet. Jag är gift med Philip, som jag firar 10 år med detta år. 

Jag brinner mycket för människors rättigheter och de utsatta i samhället, jag drar mig inte för att tillrättavisa människor på stan som är kränkande eller främlingsfientliga. Jag är ärlig och har ett öppet hjärta för alla (förutom rasister, jag är inte er fotograf). 

Jag älskar tv-serier och kan alla avsnitt från Vänner (Friends) utantill, jag ser mig själv som en blandning av Chandler och Phoebe. 

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kraft och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.

Några snabba fakta om mig:

  • Jag överlevde tsunamin i Thailand 2004, där jag förlorade min lillasyster Paulina 9 år. Hennes namn på min arm påminner mig att alltid följa mina drömmar. 
  • Jag är en crazy cat lady, jag kunde inte motstå att ta hem den keligaste katten på en av Kretas stränder 2018…
  • Jag är 180 lång, något många av mina kunder tycker är skönt 😉 

FAQs

Då bokar vi om! Jag är otroligt noggrann med ljuset i mina bilder, så om det skulle vara för mulet (lite moln är bra!) eller regn/kraftig vind så bokar vi om! 

Vad bra, det är ingen annan jag fotar heller 😉 Jag får ofta höra att jag är väldigt lättsam att bli fotad av, så mest troligt kommer ni ha superkul och inte tänka på att ni blir fotade. 

Jag känner med dig! Vid min första graviditet var jag väldigt ovan vid hur kroppen förändrades, och jag gjorde ingen “riktig” gravidfotografeirng. Jag ångrar detta SÅ mycket idag. För när Freya väl föddes, hade jag älskat att ha bilderna från när hon var i magen. Du får en helt annan relation till kroppen när barnet kommit, och du kommer älska bilderna ännu mer då. Så lita på mig, och missa inte chansen! 

Så bra, det låter som helt normala barn då 😉 Jag är van att fota vilda och busiga barn som inte tittar in i kameran, och ögonblicken jag fångar är under tiden jag leker med dem. Ni som föräldrar kan bara slappna av och lämna allt till mig. Lovar! 

Önskar du köpa till extra bilder finns dessa bildpaket tillgängliga: 
 
❤ 10 BILDER (5 st. extra) 1000 kr 
❤ 20 BILDER (15 st. extra) 2500 kr 
 
❤ ALLA BILDER (ca 20 st.) 3500 kr (inkl. fint paket hem på posten). 

“Emelie kändes mer som en nära vän, än någon jag precis träffat. Hon är helt fantastisk!”

“Emelie is a photography genius, sun priestess and capturer of all things magic…”

TILLVAL: STYLING

Jag samarbetar med duktiga Leonida Bahtiri (@glambyleonida) som finns i Helsingborg (Gustavslund). Hon har sminkat mig till både bröllop och gravidfotografering, och hon är fantastisk. Förutom att hon är väldigt trevlig, är hon väldigt duktig på att behålla det naturliga men ändå få en känsla av lyx i sin styling. 

Smink och enklare hårstyling kostar 2000 kr, och kan i mån av tillgänglighet läggas till som tillval. 

MIN GARDEROB

Jag har ett urval av magiska klänningar till utlåning, som ingår i fotograferingen. Mitt utbud varierar då jag emellanåt byter ut klänningar, men du får tillgång att kika på alla som finns att välja mellan, som finns i storlekar S-XXL. 

Jag har även flera klänningar påväg hem, som är hos mig inom ett par veckor. 

Jag har även ett begränsat antal klänningar/outfits till barn och icke-gravida, om ni önskar låna till familjefotografering. 

Jag har även DENNA och DENNA som ännu inte är fotade. 

Kenzas spetsklänning finns inte kvar hos mig, men jag har liknande varianter som är supervackra! 

Exempel på populära klänningar som finns tillgängliga (det finns många fler!):

 

summer-dream12
Emelie Bernborg - Maternity shoot Sweden
7B7A8353webb
summer-dream16
emeliebernborg_kenza19webb
7B7A4472webb

MAGISKA MILJÖER

Mina minifotograferingar är lite kortare, och äger rum runt Rydebäck där vi har vackra äppelträd (vita blommor), vass, vallmo/blåklint, strand och fält. 

Det finns inga körsbärsträd i närheten av Rydebäck. 

emeliebernborg_michelle-cleo25

BOKNING

Om det finns tid tillgängligt, bokar vi in ett datum och du får all information du behöver kring att ev. låna kläder, vad ni ska ha på er, var vi fotar och vad ni ska förbereda. Du/ni kommer komma till fotograferingen och känner er 100% trygga. 

I samband med bokningen betalar ni en bokningsfaktura på 2000 kr som garanterar ert datum, den dras sedan av på fakturan ni betalar i samband med ert bildurval. 

Jag lägger ner mycket kärlek på era bilder, och ca en vecka efter fotograferingen får ni ett galleri med 30 utvalda och färdiga bilder att välja mellan. Önskar ni välja till flera bilder, kan ni köpa fler för 200 kr/bild och lägre vid bildpaket.

Era bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning på sociala medier och framkallning. 

mini session

❥ 45 minuter fotografering med 1-2 olika fotoplatser i närheten av Rydebäck. 

❥ Konsultation via mail för önskemål och frågor. 

Möjlighet att välja 1-2 klänningar för utlåning. 

❥ 3 digitala bilder med fri användning som ni väljer ut från ca 20 bilder. Se FAQ för priser för fler bilder. 

5000 kr

I samband med bokning skickas en bokningsfaktura på 2000 kr ut, den garanterar er bokning och dras av på slutfakturan som betalas i samband med bildleverans. 

skicka en förfrågan här:

VIKTIGT! Då det är närmre 100 personer på intresselistan för fotograferingar, kan jag dessvärre inte garantera att alla som önskar får en tid. Så skicka in formuläret så snart som möjligt så återkommer jag så fort jag kan.

Vi hörs snart!

Kram Emelie