DRÖMMIG STRANDWORKSHOP

sea & sand workshop

ÄNGELHOLM, SÖNDAG 16 juni 2023 

kl. 18:00 – 22:00

STRANDBRÖLLOP MED HÄST, BÅGE I SKOG & MJUKA VÅGOR…

Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna! 

NY CHANS TILL WORKSHOP!

Min första workshop detta år blev fullbokad på mindre än 12 timmar, därför släpps denna nya chans, som är den (absolut!) sista öppna workshopen för 2024. 

Efter att ha haft hundratals workshops genom åren, är jag taggad att erbjuda min andra och sista öppna workshop detta året, med strandbröllop med häst, en rustik skog med bröllopsbåge, och mjuka vågor i solnedgången… 

 

MAGISK SKOG

Vi reser en naturlig bröllopsbåge, smyckar ut med tyg och blommor, och bjuder dit ett brudpar och häst, för att fånga magiska bilder! 

Gläntan är så vacker, och är perfekt när solen är lite extra stark, när vi väntar på solnedgången. 

STRANDBRÖLLOP

Vi reser en bröllopbsåge i den mjuka sanden, med utsmyckningar för att efterlikna en vigsel. Denna plats är MAGISK vid solnedgång, och du kommer få otroliga bilder på vårt brudpar här. Hästen finns också med för några bilder även med den. 

Dessutom, på stranden finns även ett bord för att fota detaljer (inbjudningskort, smycken och blommor), kanske finns det även något ätbart. Dessa bilder kommer vara SÅ fina ihop med dina övriga bilder, och sätta ihop allt till en story. 

åtta fotostationer

Våra åtta stationer för dagen är fyllda med “extra allt”: 

7B7A9203

modeller

Vi har totalt åtta stationer med gravid, bröllop och familj, stylade i magiska klänningar och blommor. 

7B7A8305

blommor!

Vi har med magiska blomsterkreationer! Vi kommer även ordna hela två vackra blomsterbågar till strand och skog. 

summer-dream1

vatten!

Förutom våra fotograferingar bland blomsterfälten, kommer vi också fota på stranden och i vattnet! Stranden i Ängelholm är ljus med oändliga möjligheter till vecka bilder. 

7B7A8765

drömmiga hästar

Med på workshopen är också två olika hästar, som vi fotar på stranden och i skogen. Dessa bilder kommer garanterat stå ut i flödet! 

om mig

EMELIE BERNBORG

 

Jag har drivit eget företag som fotograf sedan 2008. Jag var en fototokig 21 åring som ville jobba med något jag älskade, och nu är jag snart 15 år in! 🙈 Idag jobbar jag främst med utbildning, där jag hjälper fotografer och företagare att utvecklas. Jag brinner för att hjälpa dig jobba med något du älskar och spara tid. Jag jobbar själv halvtid för att vara mer med min familj, efter många år av 200% veckor…

Genom åren har jag drivit en egen fototidning, varit ambassadör för Canon och föreläst på Fotomässan i många år. 

Några snabba fakta om mig: 

  • Mamma till Freya (mars 2020), Tyr (november 2021) och Èldar (september 2023). 
  • Jag överlevde tsunamin i Thailand 2004, där jag förlorade min lillasyster Paulina 9 år. Hennes namn på min arm påminner mig att alltid följa mina drömmar. 
  • Crazy cat lady, jag kunde inte motstå att ta hem den keligaste katten på en av Kretas stränder 2018…
  • Jag byter dialekt beroende på vad jag gör, något min man Philip tycker är väldigt underhållande… 

DETTA INGÅR OCKSÅ:

lyxig fika & tilltugg

Vid middagstid serveras en god sallad med bröd till (du väljer innan vilken du önskar) som vi äter tillsammans på stranden innan vi fångar solnedgångsljuset vid blomsterfälten. 

Under hela dagen finns tillgång till dryck och fika när du än behöver. 

5D3_1149

styling & blommor

Vi vet att blommor gör mycket i våra bilder, därför har vi lagt extra fokus på det i denna workshop. Till våra modeller finns välarbetade kransar och buketter i oändliga nyanser och utformningar, som matchar den fina omgivningen. 

redigeringssession

19 JUNI KL. 20:00 – 21:30

Veckan efter workshopen, när du hunnit landa och kika på bilderna, kör vi redigering! Under 1,5 timme går jag igenom bilderna, och visar hur du kan redigera på bästa sätt. Vi sammanfattar också dagen, och jag svarar på eventuella frågor som dykt upp. 

nöjda deltagare

FRÅN VÅRA WORKSHOPS 2023: 

“MAGISK DAG! Jag är SÅ nöjd med allt. Superduktiga modeller, fina buketter, kransar och vigselbågen var fantastiskt fin! Den var perfekt vid golden hour. Så rolig dag och taggad på att gå på workshop igen. <3”

“Helt fantastiskt inspirerande dag. Överraskade mig själv med att tycka det var super med hästarna. De gjorde bilderna så magiska och vilka personligheter. Kommer absolut vilja ha med hästar fler gånger!”

“Wow… Fotoplatserna, maten, modellerna, blommorna, klänningarna, hästarna – ALLT!.. Detta var otroligt trevligt och välordnat!”

“Jag älskade ALLT! <3 Så enormt väl planerat och organiserat som gjorde att allt flöt på så otroligt bra. Att det blev såpass stor variation med platser, modeller, kläder <3 Ni är grymma!”

allt detta ingår:

❥ FOTOWORKSHOP söndag 16 juni 2024 kl. 18:00 – 22:00
Åtta magiska fotostationer med på två olika platser, strand och skog! 

❥ KVÄLLSMAT
Innan det mjuka solnedgångsljuset äter vi en matig sallad med bröd tillsammans på stranden. Du väljer själv vad för sallad du önskar innan. Det ingår också fika och dryck under hela workshopen. 

HÄSTAR
Exklusivt för denna workshop ingår två hästar som vi fotograferar i strand och skog. 

 ASSISTENTER
Vid varje station finns en assistent som hjälper till och svarar på frågor. Utöver det finns självklart jag med och hjälper till.

DESSUTOM: 

BONUS 1: Rabatt på klänningar
Som deltagare på kursen får du även ta del av rabatter på Mii-Estilo och MatchingLook som gör magiska gravidklänningar, om du önskar köpa något efter kursen.

BONUS 2: Redigeringssession
En vecka efter workshopen går jag igenom bilderna och ger tips på redigering. 

HELA IDAG:

5 700 kr

4560 kr exkl. moms

INGÅR MED “HELA IDAG”: 

ACTIONS
10 st. specialdesignade actions som passar just för dessa bilder, skickas 2 dagar efter workshopen. Värde 1000 kr. 

SUCCESS BUNDLE
Vår splitternya marknadsföringsbundle med strategier för att dra in nya kunder, annonser och hemsida, värde hela 3000 kr. 

Totalt värde 4000 kr

DELBETALNING:

3 x 2000 kr

eller

6 x 1000 kr

10 x 600 kr

300 kr extra för delbetalning

"ENERGI FÖR ETT HELT FOTBOLLSLAG"

“Att gå en workshop för Emelie är som att dricka 10 000 stycken redbull! Emelie har inte bara energi och glädje för ett helt fotbollslag 🙂 Hon ger en också också pepp, support och självförtroende att flyga iväg på sina egna vingar. Vill du komma framåt i ditt fotograferande, skynda dig att boka en träff med Emelie Bernborg :-)”

EMELIE NILSSON, WORKShop

"så kul och inspirerande!"

“Har tagit flera webkurser av Emelie och har varit så nöjd! När jag äntligen hade chansen att anmäla mig till hennes workshop i motljus slog jag till direkt! Har inte ångrat mig en sekund!!! Det var så kul och inspirerande 😀 Emelie är så duktig! Hon är också mycket lättsam så jag kände mig välkommen och nästan lite duktig eftersom Emelie är så peppande 😉 Jag kommer gå mer kurser när jag får chansen nästa gång!”

EMMA HAMMAR, WORKSHOP

FAQs

Dig som älskar att fotografera, oavsett nivå! Du kan komma helt grön om du vill, vi har alltid en stor variation av deltagare på våra kurser. Både nyare fotografer och professionella. 

Nej, denna workshop är en öppen workshop och ingår inte i någon kurs eller medlemskap. 

Absolut. Du kommer älska fotostationerna oavsett tidigare erfarenhet! 

Det är ovanligt med så pass dåligt väder i juni, att en workshop inte är genomförbar. Vid kraftigt regn eller vind har vi backup-lösning så du ändå kan få vackra bilder! 

HELA IDAG:

5 700 kr

4560 kr exkl. moms

INGÅR MED “HELA IDAG”: 

ACTIONS
10 st. specialdesignade actions som passar just för dessa bilder, skickas 2 dagar efter workshopen. Värde 1000 kr. 

SUCCESS BUNDLE
Vår splitternya marknadsföringsbundle med strategier för att dra in nya kunder, annonser och hemsida, värde hela 3000 kr. 

Totalt värde 4000 kr

DELBETALNING:

3 x 2000 kr

eller

6 x 1000 kr

10 x 600 kr

300 kr extra för delbetalning

Vill du veta om workshopen passar dig?

Eller har du någon annan fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!