SISTA CHANSEN!

NÄSTA CHANS: TIDIGAST HÖSTEN 2024!

DAG
TIM
MIN
SEK

SISTA CHANSEN!

Nu är det sista chansen! Ikväll stänger programmet, och det finns ingen garanterad öppning 2024.

Next level är en kurs med vägledning i att skapa och lansera en webbkurs, workshop/privatkurs eller digital produkt.

Om du säljer tjänster, är detta ett perfekt komplement, som frisätter mer tid i ditt företag, samtidigt som du slipper stressen över att jaga bokningar/kunder under en tuffare period.

JUST NU: BONUSPAKET VÄRDE ÖVER 7000 KR UTGÅR MED DENNA LANSERING!

Detta maxade bonuspaket utgår med denna lansering! 😱 Just nu får du hela nya programmet, PLUS alla dessa fina bonusar: 

#1 – BAKOM 400 000 KR LANSERINGEN, värde 1000 kr!
Ingår när du väljer hela idag (kort/faktura). 
Se alla mina annonser, emails och förberedelser inför och under en av mina största lanseringar. 

#2 WORKSHOP MASTERCLASS, värde 2000 kr!
För alla som köper innan 1/11.
Ny fördjupningskurs med vägledning inför, under och efter en framgångsrik workshop. 

#3 30 DAY RUNWAY, värde 1000 kr!
För alla som köper innan 1/11.
Strategierna bakom en enkel lansering, där du kan använda en Facebookgrupp som är helt gratis! 

#4 MALLBIBLIOTEK, värde 2000 kr! 
Slipp göra allt från scratch, få fina och redan testade mallar till din egen lansering! 

#5 MALL FÖR SÄLJSIDA, värde 2000 kr!
Endast för de 50 första! 

Med ett klick får du en testad och anpassad säljsida för WordPress (Elementor), inkl. instruktionsfilm. I gruppen ingår dessutom fri support från vår hemsideexpert Jennie. 

Totalt värde 8000 (!) kr

KÄNNER DU IGEN DIG I DETTA?

❌ VILL INTE JAGA BOKNINGAR I HÖST

Som egen företagare i en tuffare period, kan det kännas stressigt att ständigt jaga bokningar. Det skapar också en extra stress om det finns ekonomiska krav, vilket också brukade döda inspirationen för mig. 

❌ VILL JOBBA MINDRE

Du kämpar med att få ihop alla delar med jobb, familj, vänner och fritid, och ibland känns ekvationen totalt omöjlig. Min personliga åsikt är att alla borde ha möjlighet att jobba mindre än heltid, för det möjliggör så otroligt mycket mer livskvalitet

FÅR FRÅGOR OM ditt område IBLAND

Du kanske inte tänkt på det, men om du redan fått frågor inom ditt område av din omgivning, betyder det att du redan är redo att hjälpa andra, och är en förebild för andra som kan utbilda. 

Då kan jag hjälpa dig! Läs vidare:

"9 VECKORS SEMESTER PER ÅR, LIFE CHANGER EMELIE!"

Anna Sandström (@annasandstromcom) var en av de första som gick Next level, och har idag gjort flertal framgångsrika lanseringar, och driver även en medlemssida för föräldrar som vill ta bättre bilder på sina barn. Såhär skriver hon om sitt liv idag: 

Alltså Next level har gett mig möjligheten att ta 3 veckors ledigt under julen, hela sportlov och 5 veckors semester på sommaren. 9 veckor per år. Inte så dumt! Life changer Emelie!”

0
ÅRS ERFARENHET AV ONLINEKURSER
0
LANSERADE ONLINEPRODUKTER
0
SÅLDA WEBBKURSER

Stressad över att jaga bokningar?

Det är lätt att gripas av lätt panik i dagens ekonomiska läge. Det är tuffare än någonsin, och extra inkomster behövs mer än någonsin. Att ständigt byta din tid mot pengar är svårt, för du har troligtvis redan fullt upp i livet. Lösningen på detta är att lansera en webbkurs eller digital produkt, som du kan sälja utan att du själv måste vara på plats. 

2010 lanserade jag min första webbkurs, som blev starten på att effektivisera min tid, och sluta jobba ihjäl mig. Jag hade många 200%-veckor bakom mig, och ville slippa dansa nära den berömda väggen hela tiden. Idag har jag sålt över 20 000 webbkurser, har mina barn hemma från förskola, och min man är föräldraledig på heltid från sitt ingenjörsjobb. Jag VET att detta låter som ännu en sån overklig annons om ett “nytt liv”, men detta är något annat.

Om JAG, med mitt tuffa bagage (läs mer nedan) kan göra denna resa, kan du det också!

Har tvivlet redan börjat smyga sig på?

“JAG ÄR INTE VAN ATT UTBILDA SEDAN TIDIGARE…”
Det hade inte jag heller, och det gör inget. Faktum är att deltagare föredrar att köpa kurser av “vanliga människor” som inte är så långt framför de själva, så du behöver absolut inte ha någon erfarenhet i att hålla kurser sedan tidigare. 

“DET FINNS REDAN KURSER/GRATIS MATERIAL OM MITT ÄMNE…”
Det finns kurser och gratis YouTube-avsnitt i ALLT. Det dina deltagare betalar för, är att få allt samlat, av någon som har erfarenhet och kunskap. Det är en trygghet som sparar enormt mycket tid, och värt mycket mer än att scrolla bland YouTube-avsnitt i hundra år för att klippa ihop kunskapen själv. 

“MEN JAG VET INTE VAD JAG SKULLE HÅLLA KURS I?!”
I kursen får du hjälp att hitta ditt perfekta kursämne, utifrån din erfarenhet, hur marknaden ser ut och tips från andra kursdeltagare. Du kommer kunna få min personliga input till kursen, så du ökar chanserna att få en succélansering! 

emelieb1-scaled.jpg

NEXT LEVEL ÄR FÖR ALLA - INTE BARA FOTOGRAFER

Next Level öppnade första gången 2020, och har hjälpt företagare inom många branscher, inte bara foto. Programmet är anpassat för dig som främst säljer tjänster, oavsett inriktning. 

Sedan starten har jag b.la hjälpt företagare inom b.la hälsa/träning, djur, personlig utveckling/ledarskap, resor, matlagning/bakning, skönhet, blommor/trädgård, styling/inredning, hantverk/sy/sticka, grafisk design, foto/video och mer.

HEJDÅ JANTE!!!

Jag vill vara ärlig och säga att detta inte är en kurs där vi är rädda för att tjäna pengar på något vi älskar. Jag pratar ärligt om omsättning och säljstrategier, med intentionen att genuint hjälpa andra. Detta är ingen “bli rik snabbt”-kurs, men vi är inte rädda att prata om hur mycket pengar du kan få. Vi kastar Jante ut genom fönstret, och VÅGAR! 

Här kan du se statistik på hur hösten 2019 såg ut för mig, när jag väntade mitt första barn och bestämde mig för att sluta jobba ihjäl mig. Jag fördjupade mig verkligen i mina utbildningar och lanseringar, och det gav resultat. 

NYA NEXT LEVEL PROGRAM HJÄLPER DIG ÄVEN MED:

1-1.png

PRIVATKURSER

Om du inte känner dig redo för en workshop eller webbkurs än, är privatkurs ett perfekt sätt att börja. Efterfrågan är stor, och du behöver inte göra lika stora förberedelser för att komma igång. 

Vår nya privatkursdel i Next level, hjälper dig med paketering, marknadsföring och formuleringar, så du snabbt kan lansera platser! 

femalephotographers

workshops

Att hålla i workshops är fantastiskt kul, och med rätt vägledning med förberedelser, upplägg och paketering, kan det bli väldigt lönsamt också. 

Just nu ingår min splitternya “Workshop Masterclass”, där du får mina bästa knep för att förbereda, lansera och hålla en framgångsrik workshop, oavsett omfattning. 

MOCKUPS

DIGITALA PRODUKTER

Är du rädd att du behöver skapa en stoooor och avancerad webbkurs som första grej? Det behöver du inte! En enklare digital guide i PDF, bilder eller mallar till Canva är lättsålda och går snabbt att lansera. I kursen ingår vägledning för att släppa mindre digitala produkter också, utan att behöva göra en stor lansering. 

När du slutfört Next level program, kommer du ha:

ämne-nextlevel

HITTAT RÄTT KURSÄMNE

Next level har extra många resurser för att du ska hitta ditt personliga ämne till din kurs. Däribland en guide med 100 (!) förslag till vad du kan göra en kurs i, i olika branscher. 

femalephotographers

VET VEM DIN MÅLGRUPP ÄR

Du vet exakt vem som ska köpa din kurs, och hur du enkelt når ut till dem via freebies, emails och kostnadseffektiva annonser. 

levelup4-dator.jpg

SKAPAT DIN KURS

Du känner dig trygg i att spela in eller utforma din kurs på din valda plattform. Du vet precis hur du ska lägga upp kursen så varken du eller köparna blir överväldigade av allt material. 

frihet-nextlevel

SLÄPPT DINA SPÄRRAR

Kanske viktigast av allt, du har lärt dig att hantera känslan att det inte måste vara perfekt, släppt dina vanliga spärrar och fått det självförtroendet du behöver för att våga. 

gg.jpg

LANSERAT & AUTOMATISERAT

Du har gjort en framgångsrik lansering efter alla steg för steg guider, och kan skapa en till kurs, eller automatisera din nuvarande kurs. 

Om Emelie Bernborg

Jag brukade gråta för jag hatade att se mig själv på video, och var så rädd för vad alla skulle tycka. “Vem tror hon att hon är” var tankar som ofta fann mig, och jag tvivlade på mig själv tusentals gånger. Jag var en rädd 23 åring som bara ville hjälpa andra unga fotografer, så jag tog modet och släppte min allra första webbkurs 2010. 

Modet till att gå emot den där rädslan fick jag i en palmtopp 6 år tidigare. Jag är en av överlevarna i den fruktansvärda tsunamin i Khao Lak, Thailand 2004, där tusentals miste livet. En av dem var min lillasyster Paulina, som var 9 år. När jag kämpade för mitt liv i vågen och hängde i en palm 6 meter ovanför marken, gav jag mig själv ett löfte. Jag skulle alltid göra det jag drömmer om, och aldrig låta någon hindra mig. Några år senare tatuerade jag in min systers namn på armen på thai, för att påminna mig själv om det löftet varje dag. Paulina fick inte leva, men jag tänker göra det, utan rädsla. 

Jag hade ingen erfarenhet att driva företag, jobba med marknadsföring eller skapa kurser, men jag gav mig tusan på att lyckas, och åren som följde formade mitt varumärke, och utvecklade mig dit jag är idag. 

Idag är jag 36 år, mamma till Freya (född mars 2020), Tyr (född november 2021) och Éldar (född i september 2023). Jag har skapat ett system i mina kurser, som gör att min man kan vara hemma på heltid från sitt ingenjörsjobb (nu 2 år in!), och att vi har massor av tid tillsammans med våra barn som inte behöver gå på förskola. Jag tittar tillbaka på alla år där jag kämpat, testat, provat och misslyckats, och vet att det var värt det. Varenda sekund där jag inte känner stress över klockan, där vi kan ta långa promenader i skogen och jag får jobba med det jag verkligen älskar, så är det värt den resan jag gjort. 

Livet är för kort för att räkna minuter på ett jobb du inte trivs på, eller vända ut och in på dig själv för att få livet att gå ihop. Det behöver inte vara så. 

HIGHLIGHTS FRÅN KURSEN:

Första modulen hjälper dig att hitta ditt ämne, och specificera vem din målgrupp är, och hur du kan hjälpa dem på bästa sätt. 

Efter modul 1 kommer du ha:

Bestämt vilket ämne din kurs ska ha. 
 Gjort research kring ämne och målgrupp, så ditt ämne är vattentätt!
 Hittat din perfekta målgrupp, som behöver just denna kursen.

Bonusar i Modul 1: 
📥 Checklista/framsteg för dina olika val, samt samlade uppgifter i Canva-mall. 

Vårt nästa steg är att få dina sociala medier att växa, oavsett om du börjar på noll eller inte. Här får du djupdykande strategier i hur du får dina kunder att hitta dig.

Efter modul 2 kommer du ha:
Fått förståelse för hur du effektivt kan använda sociala medier, utan att slösa tid.
 Kommit igång med emaillista, och utvecklat en ny eller befintlig strategi.
Skapat en s.k “freebie” (gåva som dina prenumeranter får i utbyte mot deras email).
Fått ut din freebie, och skapat en effektiv annons för att samla in dina potentiella kunder.

Bonusar i Modul 2: 

📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa din freebie-guide.
📥 Sociala medier karta, för att få veta exakt följd av dina inlägg.

YES! Nu börjar kursen ta form, och efter denna modulen har vi gjort skissen för hur kursen kommer se ut. I detta avsnitt pratar vi om en s.k fokusgrupp, där du får hjälp och tips på hur du kan utforma kursen, av elever som vill köpa din kurs! Vi djupdyker också i plattformar, och hjälper dig hitta rätt som passar för plånbok och nivå.

Efter modul 3 kommer du ha: 

Skrivit ner moduler och gjort en skiss över innehållet i din kurs, med hjälp av våra hjälpmedel.
Fått kunskap om fokusgrupp, och hur du kan använda det för att skapa en bättre kurs, och få fler deltagare.
Fått genomgång av alternativ för plattform, och bestämt var din kurs ska vara.

Bonusar i Modul 3: 
📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att enkelt skapa en skiss över din kurs.

En lansering kan kännas stor och överväldigande, men med verktygen i kursen får du snabbt grepp på översikten! Du får hjälp att sätta alla datum för de olika stegen och förberedelserna du behöver göra.

Efter modul 4 kommer du ha:

Bestämt alla datum för din lansering, så du känner dig trygg och förberedd. Byggt upp din säljsida utifrån min tydliga genomgång, så du får besökare till elever!
Fått kunskap i vilka mail och annonser du ska göra, så du känner dig lugn och trygg i den processen.
Bestämt om du vill göra ett webinar eller inte, i samband med din lansering.

Bonusar i Modul 4: 
📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa en säljande presentation för webinar.

Du väljer själv om du skapar materialet innan lanseringen (det finns fördelar med båda sätten!), men oavsett är det nu dags att skapa din kurs, yay! Genom åren har jag skapat närmre 100 kurser, och har stor erfarenhet i att göra det stora enkelt. I denna modul får du mängder av stöd för att skapa din kurs.

Efter modul 5 kommer du ha: 

Tagit beslut hur du ska spela in din kurs (bara audio/pdf, audio/presentation eller filma dig själv, det finns massor av alternativ!)Fått hjälp i hur du enklast skapar materialet, utan att bli stressad och överväldigad.
Gått igenom min “Bakom kulisserna”, så du vet vad du behöver för att spela in själv, om du önskar det.
Fått tillgång till ett gediget mallbibliotek, så du slipper göra allt själv!

Bonusar i Modul 5: 
📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa en snygg checklista som dina elever kan använda i kursen.
📥 Mall till Canva för att skapa en stilren pdf-guide som skapar mervärde för eleverna.
📥 Mall till Canva för din videopresentation, så du har en mall att utgå från när du spelar in (antingen med eller utan dig på video!).

Du är i mål, stort grattis! Din kurs är nu lanserad, och du kan välja att automatisera den, så du får in elever löpande under året. Även om det kräver lite tid från dig, kommer det vara så nära en passiv inkomst du kan komma.

Efter modul 6 kommer du ha: 

Skapat/uppdaterat din freebie, som så småningom leder prenumeranterna till möjlighet att köpa.Gått igenom hur du skapat emailsekvenser, så du på ett genuint sätt ger värde, och hjälper dina potentiella kunder att ta beslut om köp.
Anpassat din säljsida, så den fungerar över en längre tid.
Skapat annonser som på ett kostnadseffektivt sätt ger dig fler köpare.

Bonusar i Modul 6: 
📥 Bakom kulisserna på mina riktiga  emails, annonser och säljsida, som ger försäljning.

BONUS: 30 day runway

“Men vad kostar plattformar och program? Jag är rädd att sätta mig in i stora nya program”

För en tid sedan släppte Facebook en ny funktion i grupper, som passar perfekt för att ha material för en kurs. Du kan kategorisera avsnitt på ett enkelt och snyggt sätt, utan att investera i dyra plattformar som du behöver binda upp dig på. 

En av mina elever använde denna nya funktion. Såhär skriver Sandra Malmsten

“35 000 kr drog min kurs in på 1 månad och jag höll den på Facebook, vilket gav nästan 0 kr i utgifter!”

från våra deltagare:

THERESE SÅLDE FÖR ÖVER 100 000 KR PÅ SIN FÖRSTA LANSERING: 

“Idag har jag den där dagen jag tidigare bara drömt om. Det ÄR möjligt. Jag rasar inte längre i säng med ångest för ett jobb jag hatar.”
THERESE JARMO – sålde för över 100 000 kr på sin första lansering!

SANDRA SÅLDE FÖR 35 000 KR PÅ SIN FÖRSTA MINIKURS: 

“Den bästa investeringen jag gjort, både i mig själv och för mitt företag”
SANDRA MALMSTEN – sålde för 35 000 kr på sin första lansering om mobilfoto.

LOTTA SÅLDE FÖR 82 000 KR PÅ SIN FÖRSTA LANSERING: 

“Jag hade aldrig lyckats med en så lyckad lansering och försäljning av min kurs utan Next Level. Utan tvekan en av de bästa investeringarna i mitt företag sedan starten för 10 år sedan!”
LOTTA JOHANSSON – sålde för 82 000 kr på sin första lansering!

MICHAELA SÅLDE FÖR 55 000 KR PÅ SIN FÖRSTA LANSERING: 

“Jag hade aldrig lyckats med en så lyckad lansering och försäljning av min kurs utan Next Level. Utan tvekan en av de bästa investeringarna i mitt företag sedan starten för 10 år sedan!”
MICHAELA DAHLSTRÖM – sålde för 55 000 kr på sin första lansering!

DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER
BONUSPAKET:

Spana in våra LYXIGA bonusar:

Vi älskar bonuspaket, och när du köper Next level program har du chans att haffa några riktiga grymma bonusar, värde över 7000 kr! 

1. "BAKOM 400K LANSERING"

BAKOM 400 000 KR LANSERINGEN, värde 1000 kr!
Ingår när du väljer hela idag (kort/faktura). 
Se alla mina annonser, emails och förberedelser inför och under en av mina största lanseringar. 

2. WORKSHOP MASTERCLASS

KURS: WORKSHOP MASTERCLASS” – värde 2000 kr!
En nyinspelad guide, som vägleder dig genom att skapa och lansera framgångsrika workshops (fysiska). Perfekt att börja med om du vill ha något konkret innan din webbkurs! 

3. 30 DAY RUNWAY

30 DAY RUNWAY, värde 1000 kr!
Strategierna bakom en enkel lansering, där du kan använda en Facebookgrupp som är helt gratis! 

4. MALLBIBLIOTEK

MALLBIBLIOTEK, värde 2000 kr!
Slipp göra allt från scratch, få fina och redan testade mallar till din egen lansering!

5. MALL FÖR SÄLJSIDA

MALL FÖR WORDPRESS/ELEMENTOR, värde 2000 kr!
Med ett klick får du en testad och anpassad säljsida för WordPress (Elementor), inkl. instruktionsfilm. I gruppen ingår dessutom fri support från vår hemsideexpert Jennie. 

 

JUST NU: MINDRE ÄN 20 platser kvar för "mall till säljsida" värde 2000 kr!

PLATSER KVAR TILL BONUS 31%

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Förutom ett maxat program med all hjälp du behöver, har vi också nya och inspirerande livesändningar! Sändningarna äger rum både under dagtid, kväll och helger, för att passa så många scheman som möjligt. Som deltagare i Next level får du dessa utan extra kostnad (går inte att delta på utanför programmet). Alla sändningar finns att se i repris och ladda ner. 

Emailsekvenser

LIVE: EMAILSEKVENSER

En inspirerande livesändning om hur du automatiserar emails, så att du sparar tid OCH bygger en relation med dina kunder. Här får du mina bästa knep genom mina +7000 prenumeranter. 

Plattformar

LIVE: GENOMGÅNG AV PLATTFORMAR

Svårt att välja plattform?! I denna sändning går jag igenom de mest populära, visar på insidan och väger för och nackdelar. Efter denna sändning har du garanterat koll på vad du vill ha för kursplattform! 

Annons

LIVE: ANNONSSPECIAL

Annonser är ett av mina favoritämnen, så bered dig på massor av inspiration! Här skapar vi en annons tillsammans steg för steg, med grafiskt och i Ads manager. 

Freebie

LIVE: SKAPA FREEBIE

Genomgång i Canva där vi skapar en freebie (t.ex. gratisguide som du ger i utbyte mot att få kundens mailadress) tillsammans! Häng på live och få det gjort, och ställ frågor samtidigt. 

Instagram

LIVE: PLANERA CONTENT

Det kan kännas övermäktigt att planera material till sociala medier, så låt oss göra det tillsammans! I denna POWER-HOUR skapar vi en planering ihop, och du kan ställa frågor samtidigt. 

NÄSTA CHANS: TIDIGAST HÖSTEN 2024

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

värde 17 000 kr

SPARA 700 KR!

INGÅR MED KÖP HELA:
“Bakom 400k lansering”, värde 1000 kr. (Inte samma som delas i gratiskursen “Bakom kursen”). 

Hela kursen idag – 7600 kr exkl. moms.

DELBETALA I DIN TAKT:

I vår delbetalning ingår möjligheten att vid behov pausa i upp till två månader utan extra kostnad. Du kan även välja att delbetala med faktura. 

6 månader delbetalning á 1700 kr/månad inkl. moms. Totalpris 10 200 kr inkl. moms. 8160 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning á 850 kr/månad inkl. moms.  Totalpris 10 200 kr inkl. moms. 8160 kr exkl. moms.

KURSEN STÄNGER OM:
DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Nästa chans: tidigast hösten 2024!

Hindrar dessa rädslorna dig?

Tänk om jag inte hittar ett ämne att göra en webbkurs om!

Jag förstår dig! Du behöver inte ha ett ämne innan du köper, vi hjälper dig! Vår första modul i steg 1 är specialiserad på just att hitta ett ämne, där du får uppgifter, checklistor och guider för att hitta just ditt ämne. 

Jag är rädd att se mig själv på video...

Du är inte ensam om detta! Och vet du, du behöver INTE spela in din första kurs med ditt ansikte med! Många stora utbildare filmar bara sin skärm och har ljud till, det går alldeles utmärkt. Jag har mängder med exempel där jag skapat presentationer i Canva (mallar ingår!) och bara spelat in när jag pratar igenom dem. 

TÄNK OM INGEN KOMMER KÖPA MIN KURS...

Risken finns alltid, men du kommer vara backad av mängder av resurser i kursen för att kunna testa din idé innan du kör, så du känner dig trygg! 

Frågor & Svar

Jag har anpassat programmet för dig som jobbar heltid (oavsett om det är med foto eller annat), för att du inte ska känna dig överväldigad. För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen, rekommenderar jag 3-5 timmar per modul. 

Mitt enkla svar: Ja det kommer du! Det kommer kännas obekvämt och svårt ibland, men du är backad av mängder av hjälpmedel längst vägen. 

Nej! :) Du kan faktiskt göra en nästintill gratis lansering,  men dessa program rekommenderar jag (De är väldigt enkla och jag går igenom hur de funkar i kursen!): 

Flodesk (emailutskick, finns gratisalternativ som också är bra): 19 dollar/månad med rabattlänk från mig. 

Zoom (spela in material/webinar): Gratis för att skapa material, 14 dollar/månad för webinar (kan användas vid 1 tillfälle under sändningen). 

Canva (skapa grafiskt material, presentationer, pdf osv). Gratis! Finns betalversion men ej nödvändigt då du får alla mallar från mig. 

Facebook (om du ej vill använda plattform utan ha allt i en låst grupp). Gratis!

Plattform för betalningar (t.ex Payson), ingen månadskostnad utan enbart 2,85% per betalning. Jag avråder från att ha manuella betalningar via faktura, kortbetalning innebär alltid större försäljning och tryggare för kunden. 

That’s it! Du kan alltså komma undan med några hundralappar, men kan också välja gratisversioner som jag pratar om i kursen. 

Förutom våra grymma gruppexperter som svarar i gruppen alla vardagar, har vi också en Q&A med frågor som besvaras varje fredag i ett år. På så sätt får du alltid snabb hjälp, och slipper fastna längst vägen. 

Jag förstår att detta känns läskigt

Du kanske inte vet detta om mig, men jag har levt med ångest under större delen av mitt vuxna liv, då tsunamin hände när jag bara var 17 år. Jag blir lätt stressad av nya saker, får tankar som “tänk om jag misslyckas”, och jag är obekväm att göra nya saker. Varje gång dessa känslorna kommer, så tänker jag “Jag kommer misslyckas ändå om jag inte testar. Om jag testar har jag iallafall en chans att lyckas”. 

Du kanske tror att detta kommit naturligt för mig, men det har det inte. Bakom denna sida finns mer än tio år av att bygga upp, testa, misslyckas och prova igen, det är många år jag har fått lära mig på den hårda vägen. 

Du sitter där nu och funderar på om du ska ge detta en chans, för du vill ju egentligen. Men så dyker rädslorna upp, och du kanske tänker att det är magkänslan som säger nej. För min egen del säger magkänslan alltid nej, för hjärnan är obekväm att göra nya saker och vill helst att vi fortsätter som vi gjort innan. Så om det bara är dina rädslor som stoppar dig nu, våga gå emot dem denna gång. 

Istället för att tänka på vad du oroar dig för, tänk på vad detta skulle kunna innebära för dig NÄR (inte om) du lyckas. Hur skulle ditt liv kunna bli om du hade en extra inkomst? Vad skulle du göra med tiden och pengarna? Mata inte hjärnan med rädslorna, måla upp dina drömmar som du är påväg mot. För om du inte testar kommer du ju misslyckas ändå, och visst är detta året du vågar vara obekväm för att uppfylla dina drömmar? 

Nästa chans: tidigast hösten 2024!

EXPERTER I GRUPPEN

Förutom mig själv, har vi två grymma experter som finns tillgängliga att hjälpa dig när du kör fast: 

JENNIE JOHANSSON
Hemsideexpert som kan hjälpa dig med allt kring din hemsida, SEO och optimering – så du omvandlar besökare till köpare! Du kan få hjälp av Jennie varje vardag, och kan spara SÅ mycket pengar för att slippa fastna i tråkiga hemsidefrågor.

EMMA APPELGREN
Sociala medier-guru som vägleder dig kring Instagram, annonsering, emaillista och mycket mer.  Emma finns tillgänglig alla vardagar, så du slipper vänta länge och kan komma vidare direkt när du fastnar! 

Tvekar du fortfarande på om Next level är för DIG?

Här kommer 5 anledningar till varför du bör signa upp på Next level program idag: 

  1. Jag har hjälpt över 100 personer i Sverige, detta är anpassat för vår marknad. 
  2. Du är backad av ett enormt MALLBIBLIOTEK, så du slipper göra allt grafiskt/material själv. 
    T.ex. mall för annons, freebie, säljsida, emails, köpevillkor, videopresentation, webinar, pdf-guide och mer!
  3. Detta är en kort chans för endast 50 deltagare, och nästa chans är inte förrän hösten 2024 (tidigast!). 
  4. Nu finns Facebooks nya funktion i grupper, så du kan skapa din kurs direkt i en grupp! Du får hjälp i kursen hur du kommer igång på mindre än 30 minuter.
  5. Du behöver bara sälja ett fåtal kurser för att täcka investeringen, som du kan ha i många år framöver. 

Ingen garanti för öppning 2024!

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

VÄRDE 17 000 KR

Spara 700 kr!

INGÅR MED KÖP HELA: 

“Bakom 400k lansering”, värde 1000 kr. (Inte samma som delas i gratiskursen “Bakom kursen”). 

Hela kursen idag – 7600 kr exkl. moms.

DELBETALA I DIN TAKT:

I vår delbetalning ingår möjligheten att vid behov pausa i upp till två månader utan extra kostnad.  Du kan även välja att delbetala med faktura!

6 månader delbetalning á 1700 kr/månad inkl. moms. Totalpris 10 200 kr inkl. moms. 8160 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning á 850 kr/månad inkl. moms. Totalpris 10 200 kr inkl. moms. 8160 kr exkl. moms.

KURS STÄNGER OM:
DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Nästa chans: tidigast hösten 2024!

Vill du ha personlig hjälp från mig kring ditt ämne, och om Next level är för dig? Fyll i formuläret nedan!

Glöm inte: Magkänslan säger oftast NEJ, för att hjärnan inte vill göra nya och obekväma saker. Men om du vågar gå emot det, kan du ha en helt annan tillvaro nästa år. Så våga skicka in formuläret om du tvekar, så får du ett ärligt svar från mig!