Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

"Jag kan väl inte göra en kurs?"

Du kanske har hamnat på den här sidan och tänker direkt ”Men Emelie, JAG kan inte göra en kurs, vem skulle köpa den?”
Då vill jag ställa en motfråga. Har du något som du verkligen brinner för, som folk brukar fråga dig om? Bra, då kan du göra en webbkurs! 

"Men då måste jag väl vara expert?"

Tror du att du behöver vara EXPERT i ditt ämne, och vara långt före alla andra för att kunna göra en webbkurs? Det behöver du inte!
Faktum är att de flesta hellre lär från någon som är närmare de själva, än någon gammal räv som jobbat i hundra år redan. 

När vi avklarat dessa två vill jag be dig om en sak, innan vi fortsätter. Försök att lämna dina vanliga invanda tankar om vad du kan, när du fortsätter läsa. Det är ALLTID obekvämt att göra nya saker, frågan är bara vad du gör åt det. Kommer du ge vika för det vanliga tankemönstret, eller är du beredd att gå utanför din comfort-zone för att nå din dröm? Fortsätt läsa med öppet sinne, för det här programmet har stor potential att förändra ditt liv. Det låter som en dålig tv-shopreklam, men det här är riktiga exempel, här i Sverige. Du kan!

Har du något du älskar att göra?

Då kan du göra en webbkurs!

Vem passar programmet för?

Generellt passar kursen för dig som idag driver företag inom ett specifikt ämne, eller för dig som har ett brinnande intresse för något. Jag har ännu inte hittat en person som jag INTE lyckats hitta ett ämne till, så utmana mig gärna 😉 

Här är några förslag på ämnen som är extra passande för Next level program: 

Foto/video, grafisk formgivning, journalist, musik, skriva, webbdesigner, smink, hårstyling, nageldesign, styling, inredning, bakning, matlagning, blommor/trädgård, stickning/virkning och annat hantverk, sy, träning, yoga, löpning, styrketräning, kost samt pedagogik inom barn/omsorg, självkänsla/självförtroende. 

Viktigt! Du behöver INTE jobba med ditt ämne. Att ha ett brinnande intresse är definitivt tillräckligt. 

När du slutfört Next level program, kommer du ha:

emeliebernborg-nextlevelprogram26

Valt ÄMNE till din webbkurs

Next level har extra många resurser för att du ska hitta ditt personliga ämne till din kurs. Däribland en guide med 100 (!) förslag till vad du kan göra en kurs i, i olika branscher. 

kenza-aleks-brollop-blommor.jpg

Hittat rätt målgrupp

Du vet exakt vem som ska köpa din kurs, och hur du enkelt når ut till dem via freebies, emails och kostnadseffektiva annonser. 

levelup4-dator.jpg

Skapat din kurs

Du känner dig trygg i att spela in och utforma din kurs på din valda plattform. Du vet precis hur du ska lägga upp kursen så varken du eller köparna blir överväldigade av allt material. 

nextlevel-emeliebernborg

Släppt dina spärrar

Kanske viktigast av allt, du har lärt dig att hantera känslan att det inte måste vara perfekt, släppt dina vanliga spärrar och fått det självförtroendet du behöver för att våga. 

santorini flowers

Lanserat & automatiserat

Du har gjort en framgångsrik lansering efter alla steg för steg guider, och har nu automatiserat hela kursen. Du kan nu njuta av en passiv inkomst, och få mer tid över till ditt liv. 

0
ÅRS ERFARENHET AV PASSIVA INKOMSTER
0
LANSERADE ONLINEPRODUKTER
0
SÅLDA WEBBKURSER

Highlights från Next level program:

Next level program har ett unikt koncept i att djupdyka i de viktiga stegen till att bygga en kurs. Varje modul är noggrant planerad och strukturerad så du kan komma igång direkt, utan att känna dig överväldigad. Varje modul är anpassad efter olika steg, så du kan ta ett steg varje vecka, och därmed anpassa det till t.ex. ett heltidsjobb eller föräldraledighet.

Här listar jag några favoriter från varje modul: 

emeliebernborg-nextlevelprogram31

MODUL 1 - Hitta ditt ämne

I denna modul går vi igenom exakt vad du ska göra en kurs om, storleken och vad den ska kosta. Efter du avslutat första modulen kommer du ha en tydlig bild av din kommande kurs, så spännade!

EMELIES TRE FAVORITER I MODUL 1: 
100 ämnen till din nya webbkurs (mer detaljerad version som är nischad till eleverna som går Next level)
Ditt löfte till dig själv – en utförlig planering till resan mot din webbkurs, så du inte tappar fokus.
Vem är du? Checklista med punkter för att hitta vad du ska fokusera på för utbildning. 

Modul 1 blir tillgängligt på ditt konto den 9 november. 

emeliebernborg-nextlevelprogram30

MODUL 2 - Ge värde till din målgrupp

”Hur ska någon ens hitta min kurs?!” kanske du tänker, och det kommer vi fokusera på i modul två. När du bestämt ditt ämne ska vi börja ge värde till målgruppen som du hittat i modul ett, och ge värde och lära känna dem! 

Du kommer få lära dig allt om sociala medier strategier, emailllista, freebies och hur du får din målgrupp att växa rekordsnabbt, innan du ens lanserat kursen. 

EMELIES TRE FAVORITER I MODUL 2: 
GUIDE: Nyhetsbrev och freebies, så kommer du igång!
50 st. FREEBIES som dina följare kommer ÄLSKA.  
HOW TO: Ads manager Facebook/Instagram, så hittar målgruppen dig. 

Modul 2 blir tillgängligt på ditt konto den 7 december. 

levelup4-dator.jpg

MODUL 3 - Utforma din kurs

YES! Nu börjar kursen ta form, och efter denna modulen har vi gjort skissen för hur kursen kommer se ut. Du får också testa din idé vid en s.k ”förlansering”, så du sparar tid och energi till den stora lanseringen. Efter denna modul kommer allt kännas mer verkligt, och du kommer vara mer peppad än någonsin att lansera din kurs. 

EMELIES TRE FAVORITER I MODUL 3: 
 Så väljer du kurstyp & omfattning
 Den enkla guiden till plattformar för din kurs
 Hitta din fokusgrupp för en förlansering

Modul 3 blir tillgängligt på ditt konto den 4 januari. 

MODUL 4 - Lansering!

Nu har du gått igenom min unika ritning för hur en SÄLJSIDA ska se ut, fått steg-för-steg till vad du ska fylla den med, och är nu REDO att välkomna dina kunder! Under våra livesändningar denna månaden kan du få feedback live i mån av tid, och förbereda dig inför den stora dagen. 

EMELIES TRE FAVORITER I MODUL 4: 
 Den ultimata checklistan inför din lansering
 30 annonser under 30 minuter 
 10 hemligheter bakom 100% högre försäljning

Modul 4 blir tillgängligt på ditt konto den 1 februari. 

emeliebernborg-nextlevelprogram29

MODUL 5 - Skapa & spela in

Lanseringen är över, du är upprymd och taggad på att välkomna alla nya elever! Eftersom du redan gjort hela grunden i kursen, är det inte mycket kvar nu. För att dina elever och du inte ska bli överväldigad, släpper du och spelar in materialet över tid. Du väljer själv inspelningssätt, och blir peppad i Facebookgruppen om det känns obekvämt. 

EMELIES TRE FAVORITER I MODUL 5: 
 5 vägar till att spela in din kurs (som passar alla!)
 DITT MALLBIBLIOTEK
 Enkla checklistan för din inspelning  

Modul 5 blir tillgängligt på ditt konto den 1 april. 

frihet-nextlevel

MODUL 6 - Automatisera din kurs

DU ÄR I MÅL!!!!! Vi har lanserat din kurs, och nu har du det roliga kvar – automatiseringen. I många år har jag testat, finslipat och ändrat mina automatiseringar, och hittat ett speciellt sätt som funkar väldigt bra. Du laddar ner min guide och kan enkelt tillämpa det på din egen kurs. Du njuter av en lugn sommar där du kan jobba mindre, och kan se hur pengarna rullar in när du är med din familj. Detta händer nu!!! 

EMELIES TRE FAVORITER I MODUL 6: 
 10 sätt till FUNNELS som funkar
 Emelies karta från webbkurs till automatisering
 Annonser & freebies på AUTO 

Modul 6 blir tillgängligt på ditt konto den 6 april. 

Om Emelie Bernborg

 

Jag brukade gråta för jag hatade att se mig själv på video, och var så rädd för vad alla skulle tycka. ”Vem tror hon att hon är” var tankar som ofta fann mig, och jag tvivlade på mig själv tusentals gånger. Jag var en rädd 23 åring som bara ville hjälpa andra unga fotografer, så jag tog modet och släppte min allra första webbkurs 2010. 

Modet till att gå emot den där rädslan fick jag i en palmtopp 6 år tidigare. Jag är en av överlevarna i den fruktansvärda tsunamin i Khao Lak, Thailand 2004, där tusentals miste livet. En av dem var min lillasyster Paulina, som var 9 år. När jag kämpade för mitt liv i vågen och hängde i en palm 6 meter ovanför marken, gav jag mig själv ett löfte. Jag skulle alltid göra det jag drömmer om, och aldrig låta någon hindra mig. Några år senare tatuerade jag in min systers namn på armen på thai, för att påminna mig själv om det löftet varje dag. Paulina fick inte leva, men jag tänker göra det, utan rädsla. 

Jag hade ingen erfarenhet att driva företag, jobba med marknadsföring eller skapa kurser, men jag gav mig tusan på att lyckas, och åren som följde formade mitt varumärke, och utvecklade mig dit jag är idag. 

Idag är jag 33 år, nybliven mamma till Freya 7 månader, och har skapat ett automatiserat system i mina kurser, som gör att min man kan vara hemma på halvtid, och att vi har massor av tid tillsammans med vår dotter. Jag tittar tillbaka på alla år där jag kämpat, testat, provat och misslyckats, och vet att det var värt det. Varenda sekund där jag inte känner stress över klockan, där vi kan ta långa promenader i skogen och jag får jobba med det jag verkligen älskar, så är det värt den resan jag gjort. 

Efter 16 000 sålda kurser var det dags att hjälpa andra att hålla kurser, så för ett år sedan höll jag min första workshop i att skapa kurser. Tio drivna kvinnor samlades i Grekland i en vacker villa vid havet, och vi gick igenom varenda steg från att hitta ett ämne till att få den där friheten som många längtar efter. Det var startskottet på Next level program, som är ett helt unikt system som enkelt tar dig igenom processen och hjälper dig mot att känna dig överväldigad. 

Det låter kanske töntigt, men jag blir på riktigt rörd av tanken att fler ska få uppleva den känslan jag har nu, Lugnet och tiden. Jag längtar till att få träffa dig i vår grupp och hjälpa dig ge dig det. För tiden är faktiskt det viktigaste vi har, och det är värt allt. 

 

DIN TRYGGA GARANTI

Få pengarna tillbaka inom 14 dagar

Jag förstår att det känns som en läskig investering, men jag är så övertygad om att detta kommer göra stor skillnad i ditt liv, att jag för första gången erbjuder en garanti. Om du gör uppgifterna i första modulen, och ändå inte känner att det passar för dig, får du full återbetalning av mig.

Med andra ord – du har INGENTING att förlora på att testa! 

Läs mer om hur garantin funkar HÄR. 

Frågor & Svar

Jag har anpassat programmet för dig som jobbar heltid, för att du inte ska känna dig överväldigad. Det innebär att modulerna släpps över tid, och du i lugn och ro kan fokusera på ett avsnitt i taget. För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen, rekommenderar jag 3-5 timmar per modul. 

Mitt enkla svar: Ja det kommer du! Det kommer kännas obekvämt och svårt ibland, men du är backad av mängder av hjälpmedel längst vägen. 

Jag kommer dela flera olika alternativ på enkla plattformar där du kan släppa din kurs. Dessa kommer vi gå igenom grundligt så du känner dig helt trygg att välja det som passar bäst för dig. Tänk på att investeringen i en plattform kommer försvinna snabbt när du kommer igång! 

För att börja kan du räkna med att komma under 1000 kr /månad, så det är absolut inga stora summor beroende på vilken plattform du väljer. 

Jag kommer finnas tillgänglig för att svara på frågor under våra livesändningar (det ingår hela 12 st, och alla finns att se i repris). Utöver det kommer du hänga i en aktiv Facebookgrupp där alla peppar och hjälps åt, så du kommer aldrig behöva känna dig ensam. Det ingår dessutom en ”FAQ” avdelning där du kommer hitta vanliga frågor och svar, så du aldrig känner att du fastnar. 

När du köper kursen kommer du bli inbjuden till vår ”Kickoff”-vecka, där vi lär känna varandra och peppar för kursstarten 9 november. Därefter kommer du få tillgång till första modulen, där du ska hitta ditt ämne. Om du genomför modulen, gör alla uppgifter och ändå inte känner att det är för dig, får du pengarna tillbaka när du skickar in inom 14 dagar från ditt köp. Du skickar då in dina uppgifter till oss, berättar varför du inte vill fortsätta och vi ger en återbetalning. Läs villkoren för garantin här. 

Hindrar dessa rädslorna dig?

Tänk om jag inte hittar ett ämne att göra en webbkurs om!

Jag förstår dig! Du behöver inte ha ett ämne innan du köper, jag hjälper dig! Vår första modul är specialiserad på just att hitta ett ämne, där du får uppgifter, checklistor och guider för att hitta just ditt ämne. 

Jag är rädd att se mig själv på video...

Du är inte ensam om detta! Och vet du, du behöver INTE spela in din första kurs med ditt ansikte med! Många stora utbildare filmar bara sin skärm och har ljud till, det går alldeles utmärkt. 

Tänk om ingen kommer vilja köpa min kurs.

Risken finns alltid, men du kommer vara backad av mängder av resurser i kursen för att kunna testa din idé innan du kör, så du känner dig trygg! Du kommer också få hjälp med all marknadsföring för att sprida kursen, så oroa dig inte för det. 

Jag är SÅ dålig på all teknik...

Inga problem, du behöver inte ha någon teknisk kunskap alls! Det finns mängder av enkla plattformar där du steg för steg skapar din kurs. Jag kommer också ha med en speciell ”Teknikguide” så du känner dig extra trygg när vi går igenom att spela in och ladda upp din kurs. 

emeliebernborg-nextlevelprogram16

Jag förstår att detta känns läskigt

Du kanske inte vet detta om mig, men jag har levt med ångest under större delen av mitt vuxna liv, då tsunamin hände när jag bara var 17 år. Jag blir lätt stressad av nya saker, får tankar som ”tänk om jag misslyckas”, och jag är obekväm att göra nya saker. Varje gång dessa känslorna kommer, så tänker jag ”Jag kommer misslyckas ändå om jag inte testar. Om jag testar har jag iallafall en chans att lyckas”. 

Du kanske tror att detta kommit naturligt för mig, men det har det inte. Bakom denna sida finns mer än tio år av att bygga upp, testa, misslyckas och prova igen, det är många år jag har fått lära mig på den hårda vägen. 

Du sitter där nu och funderar på om du ska ge detta en chans, för du vill ju egentligen. Men så dyker rädslorna upp, och du kanske tänker att det är magkänslan som säger nej. För min egen del säger magkänslan alltid nej, för hjärnan är obekväm att göra nya saker och vill helst att vi fortsätter som vi gjort innan. Så om det bara är dina rädslor som stoppar dig nu, våga gå emot dem denna gång. När du tagit beslutet kommer vi finnas på andra sidan, i gruppen där vi hjälps åt, stöttar varandra och du får hjälp på vägen. 

Istället för att tänka på vad du oroar dig för, tänk på vad detta skulle kunna innebära för dig NÄR (inte om) du lyckas. Hur skulle ditt liv kunna bli om du hade en extra inkomst? Vad skulle du göra med tiden och pengarna? Mata inte hjärnan med rädslorna, måla upp dina drömmar som du är påväg mot. För om du inte testar kommer du ju misslyckas ändå, och visst är 2021 året du vågar vara obekväm för att uppfylla dina drömmar? 

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

Hela kursen idag – 10 200 kr exkl. moms

6 månader delbetalning, totalpris 12 750 kr inkl. moms. 10 200 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning, totalpris 12 756 kr inkl. moms. 10 204 kr exkl. moms.

Tvekar du fortfarande på om Next level är för DIG?

Här kommer 5 anledningar till varför du bör signa upp på Next level program idag: 

  1. Du har ingenting att förlora. Gör du första modulen och inte känner att det är för dig får du pengarna tillbaka, läs mer här.

  2. Ett nytt år är alltid extra motiverande, perfekt att smygstarta redan nu och få hjälp längst vägen. 

  3. Programmet kommer aldrig ha såhär lågt pris igen. Vid nästa lansering (tidigast vår 2021) kommer priset öka med minst 3000 kr. 

  4. Bonusarna som ingår nu kommer inte finnas vid nästa lansering. 

  5.  Du kan ha en automatiserad inkomst redan till våren 2021, tänk vad det kan innebära för din sommar!

Är 2021 året då du släpper en kurs och får mer tid?

Hela kursen idag – 10 200 kr exkl. moms

6 månader delbetalning, totalpris 12 750 kr inkl. moms. 10 200 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning, totalpris 12 756 kr inkl. moms. 10 204 kr exkl. moms.

Behöver du hjälp om investeringen är för dig? Skicka in formuläret nedan!