VILLKOR 14 DAGAR GARANTI - NEXT LEVEL PROGRAM

När du köper Next level program, är du backad av en 14 dagars garanti, om du inte känner att programmet är för dig. Såhär går garantin till: 

Under Steg 1 finns en modul för att hjälpa dig hitta kursämne. Om du genomför alla moduler i steg 1, tittar på alla videos och gör uppgifterna, och då känner att detta inte är för dig, får du pengarna tillbaka. Detta för att du ska ha gett det en ärlig chans, och inte ångrar dig för du är orolig, utan vi vill se att du kommit en liiiten bit på vägen först, så du har bäst förutsättningar.  

Du behöver skicka in dina svar till oss inom 14 dagar från ditt köp. 

Om du inte genomfört alla moduler eller uppgifter, kommer garantin inte vara giltig att använda. Om du skickar in efter 14 dagar är garantin inte giltig och inga pengar återbetalas. Vi förbehåller oss rätten att neka en garanti om inte alla delar är giltiga, och eleven kan inte uppdatera uppgifter/moduler i efterhand efter inskickad garanti. 

Om du blir godkänd för en garanti ska du omedelbart radera alla dokument, nedladdningar, videos och bilder du fått i samband med programmet.
Du får inte använda dig av materialet på något sätt. 

Återbetalningen sker till det kort du betalat med, och sker inom 7 arbetsdagar av leverantören Stripe.

För att ansöka om en retur, maila info@emeliebernborg.com och berätta varför det inte passar för dig, bifoga dina uppgifter och vi återkommer till dig inom två arbetsdagar.