Stänger snart!

Just nu: Mallpaket värde 2000 kr!

DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

MED ÖVER 100 ELEVER ÖPPNAR VI äntligen IGEN:

En komplett utbildning i hur du skapar, lanserar och automatiserar en webbkurs, privatkurs eller workshop. För att frisätta mer tid i livet, till det som betyder något på riktigt.

0
ÅRS ERFARENHET AV ONLINEKURSER
0
LANSERADE ONLINEPRODUKTER
0
SÅLDA WEBBKURSER

"Jag hade inte tid att dra ner på tempot..."

Drunknar du också i “Bli rik snabbt” och “Tjäna pengar när du sover” annonser? Detta är inte en sån. 

Om du driver företag, och ännu inte har en plan på när du kan dra ner på tempot, ska du fortsätta läsa. 

Jag brukade jobba 18 timmars dagar, aldrig vara ledig på helgerna, och fick ständigt säga “Jag hinner inte”, när någon ville ses. Jag trodde jag var en “Hustler” som kämpade mot min dröm, men egentligen var jag påväg rakt in i väggen. Jag bröt ihop ofta, av stress och känsla av hopplöshet. För även om jag förstod att jag behövde dra ner på tempot, hade jag ironiskt nog inte tid att göra det. Kanske känner du igen dig?

Jag var mer än 10 år in i min karriär som egenföretagare, och jag bestämde mig för att det skulle vara nog. Jag väntade mitt första barn, och jag visste att jag inte ville fortsätta jobba 18 timmar per dag när hon kommit. 

Nu sitter jag här, med tre barn, min man är föräldraledig på heltid och vi lever på min inkomst. Jag jobbar mellan 25-50% hemifrån, och har ett lugn och lyckorus som jag nu vill hjälpa dig att få. 

Kanske har dessa tankar redan slagit dig?

nextlevel-emeliebernborg.jpg

“JAG ÄR INTE VAN ATT UTBILDA SEDAN TIDIGARE…”

Det gör inget. Faktum är att deltagare föredrar att köpa kurser av “vanliga människor”, så du behöver absolut inte ha någon erfarenhet i att hålla kurser sedan tidigare. 

https://emeliebernborg.com

“DET FINNS REDAN KURSER/GRATIS MATERIAL OM MITT ÄMNE…”

Det finns kurser och gratis YouTube-avsnitt i ALLT. Det dina deltagare betalar för, är att få allt samlat, av någon som har erfarenhet och kunskap. Det är en trygghet som sparar enormt mycket tid, och värt mycket mer än att scrolla bland YouTube-avsnitt i hundra år för att klippa ihop kunskapen själv. 

MOCKUPS-8.png

“MEN JAG HAR INGET FÄRDIGT KURSÄMNE ÄN?”

I kursen får du hjälp att hitta ditt perfekta kursämne, utifrån din erfarenhet, hur marknaden ser ut och tips från andra kursdeltagare. 

När du slutfört Next level program, kommer du ha:

ämne-nextlevel

HITTAT RÄTT KURSÄMNE

Next level har extra många resurser för att du ska hitta ditt personliga ämne till din kurs. Däribland en guide med 100 (!) förslag till vad du kan göra en kurs i, i olika branscher. 

femalephotographers

VET VEM DIN MÅLGRUPP ÄR

Du vet exakt vem som ska köpa din kurs, och hur du enkelt når ut till dem via freebies, emails och kostnadseffektiva annonser. 

levelup4-dator.jpg

SKAPAT DIN KURS

Du känner dig trygg i att spela in eller utforma din kurs på din valda plattform. Du vet precis hur du ska lägga upp kursen så varken du eller köparna blir överväldigade av allt material. 

frihet-nextlevel

SLÄPPT DINA SPÄRRAR

Kanske viktigast av allt, du har lärt dig att hantera känslan att det inte måste vara perfekt, släppt dina vanliga spärrar och fått det självförtroendet du behöver för att våga. 

gg.jpg

LANSERAT & AUTOMATISERAT

Du har gjort en framgångsrik lansering efter alla steg för steg guider, och kan skapa en till kurs, eller automatisera din nuvarande kurs. 

Är marknaden mättad för fotokurser?

Kanske är du fotograf, och har tänkt släppa en kurs? Mitt svar på frågan ovan är: Nej, tvärtom! Jag skulle säga att fotokurser är en av de enklaste webbkurserna att lansera, då det är SÅ många som är intresserade och vill lära sig mer. 

Det finns också möjlighet att göra mer nischade och inriktade kurser, och sedan bygga sin plattform efterhand. 

Så är du fotograf, våga köra! Det är stärkande för ditt varumärke att kombinera kurser och fotografering, och visa dina fotokunder att du även utbildar. Jag har bollat foto och kurser i många år, och det har varit en perfekt mix, så jag kan vara hemma fler kvällar och helger 🥳

Om Emelie Bernborg

Jag brukade gråta för jag hatade att se mig själv på video, och var så rädd för vad alla skulle tycka. “Vem tror hon att hon är” var tankar som ofta fann mig, och jag tvivlade på mig själv tusentals gånger. Jag var en rädd 23 åring som bara ville hjälpa andra unga fotografer, så jag tog modet och släppte min allra första webbkurs 2010. 

Modet till att gå emot den där rädslan fick jag i en palmtopp 6 år tidigare. Jag är en av överlevarna i den fruktansvärda tsunamin i Khao Lak, Thailand 2004, där tusentals miste livet. En av dem var min lillasyster Paulina, som var 9 år. När jag kämpade för mitt liv i vågen och hängde i en palm 6 meter ovanför marken, gav jag mig själv ett löfte. Jag skulle alltid göra det jag drömmer om, och aldrig låta någon hindra mig. Några år senare tatuerade jag in min systers namn på armen på thai, för att påminna mig själv om det löftet varje dag. Paulina fick inte leva, men jag tänker göra det, utan rädsla. 

Jag hade ingen erfarenhet att driva företag, jobba med marknadsföring eller skapa kurser, men jag gav mig tusan på att lyckas, och åren som följde formade mitt varumärke, och utvecklade mig dit jag är idag. 

Idag är jag 36 år, mamma till Freya (född mars 2020), Tyr (född november 2021) och Éldar (född i september 2023). Jag har skapat ett automatiserat system i mina kurser, som gör att min man kan vara hemma på heltid (nu 2 år in!), och att vi har massor av tid tillsammans med våra barn som inte behöver gå på förskola. Jag tittar tillbaka på alla år där jag kämpat, testat, provat och misslyckats, och vet att det var värt det. Varenda sekund där jag inte känner stress över klockan, där vi kan ta långa promenader i skogen och jag får jobba med det jag verkligen älskar, så är det värt den resan jag gjort. 

Livet är för kort för att räkna minuter på ett jobb du inte trivs på, eller vända ut och in på dig själv för att få livet att gå ihop. Det behöver inte vara så. 

HIGHLIGHTS FRÅN KURSEN:

Wedding Flatlay 7

MODUL 1 - Välj ditt ämne

Första modulen hjälper dig att hitta ditt ämne, men kanske ännu viktigare vilket PROBLEM du ska lösa, till vilken målgrupp, vilka värderingar du har, och vad som passar för DIG.

Efter modul 1 kommer du ha:

Bestämt vilket ämne din kurs ska ha, och vilket problem du vill lösa.
 Gjort research kring ämne, målgrupp och problem, så ditt ämne är vattentätt!
 Hittat din perfekta målgrupp, som behöver just denna kursen.

Bonusar i Modul 1: 
📥 Checklista/framsteg för dina olika val, samt samlade uppgifter i Canva-mall. 

emeliebernborg-nextlevelprogram30

MODUL 2 - Ge värde & skapa freebie

Vårt nästa steg är att få dina sociala medier att växa, oavsett om du börjar på noll eller inte. Här får du djupdykande strategier i hur du får dina kunder att hitta dig. Efter modul 2 kommer du ha: Fått förståelse för hur du effektivt kan använda sociala medier, utan att slösa tid.  Kommit igång med emaillista, och utvecklat en ny eller befintlig strategi. Skapat en s.k “freebie” (gåva som dina prenumeranter får i utbyte mot deras email). Fått ut din freebie, och skapat en effektiv annons för att samla in dina potentiella kunder. Bonusar i Modul 2:  📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa din freebie-guide. 📥 Sociala medier karta, för att få veta exakt följd av dina inlägg.
levelup4-dator.jpg

MODUL 3 - Utforma din kurs

YES! Nu börjar kursen ta form, och efter denna modulen har vi gjort skissen för hur kursen kommer se ut. I detta avsnitt pratar vi om en s.k fokusgrupp, där du får hjälp och tips på hur du kan utforma kursen, av elever som vill köpa din kurs! Vi djupdyker också i plattformar, och hjälper dig hitta rätt som passar för plånbok och nivå. Efter modul 3 kommer du ha:  Skrivit ner moduler och gjort en skiss över innehållet i din kurs, med hjälp av våra hjälpmedel. Fått kunskap om fokusgrupp, och hur du kan använda det för att skapa en bättre kurs, och få fler deltagare. Fått genomgång av alternativ för plattform, och bestämt var din kurs ska vara. Bonusar i Modul 3:  📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att enkelt skapa en skiss över din kurs.

MODUL 4 - Lansering!

En lansering kan kännas stor och överväldigande, men med verktygen i kursen får du snabbt grepp på översikten! Du får hjälp att sätta alla datum för de olika stegen och förberedelserna du behöver göra. Efter modul 4 kommer du ha: Bestämt alla datum för din lansering, så du känner dig trygg och förberedd. Byggt upp din säljsida utifrån min tydliga genomgång, så du får besökare till elever! Fått kunskap i vilka mail och annonser du ska göra, så du känner dig lugn och trygg i den processen. Bestämt om du vill göra ett webinar eller inte, i samband med din lansering. Bonusar i Modul 4:  📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa en säljande presentation för webinar.
emeliebernborg-nextlevelprogram29

MODUL 5 - Skapa & spela in

Du väljer själv om du skapar materialet innan lanseringen (det finns fördelar med båda sätten!), men oavsett är det nu dags att skapa din kurs, yay! Genom åren har jag skapat närmre 100 kurser, och har stor erfarenhet i att göra det stora enkelt. I denna modul får du mängder av stöd för att skapa din kurs. Efter modul 5 kommer du ha:  Tagit beslut hur du ska spela in din kurs (bara audio/pdf, audio/presentation eller filma dig själv, det finns massor av alternativ!)Fått hjälp i hur du enklast skapar materialet, utan att bli stressad och överväldigad. Gått igenom min “Bakom kulisserna”, så du vet vad du behöver för att spela in själv, om du önskar det. Fått tillgång till ett gediget mallbibliotek, så du slipper göra allt själv! Bonusar i Modul 5:  📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa en snygg checklista som dina elever kan använda i kursen. 📥 Mall till Canva för att skapa en stilren pdf-guide som skapar mervärde för eleverna. 📥 Mall till Canva för din videopresentation, så du har en mall att utgå från när du spelar in (antingen med eller utan dig på video!).
frihet-nextlevel

MODUL 6 - Automatisera din kurs

Du är i mål, stort grattis! Din kurs är nu lanserad, och du kan välja att automatisera den, så du får in elever löpande under året. Även om det kräver lite tid från dig, kommer det vara så nära en passiv inkomst du kan komma. Efter modul 6 kommer du ha:  Skapat/uppdaterat din freebie, som så småningom leder prenumeranterna till möjlighet att köpa.Gått igenom hur du skapat emailsekvenser, så du på ett genuint sätt ger värde, och hjälper dina potentiella kunder att ta beslut om köp. Anpassat din säljsida, så den fungerar över en längre tid. Skapat annonser som på ett kostnadseffektivt sätt ger dig fler köpare. Bonusar i Modul 6:  📥 Bakom kulisserna på mina riktiga  emails, annonser och säljsida, som ger försäljning.

BONUS: 30 day runway

“Men vad kostar plattformar och program? Jag är rädd att sätta mig in i stora nya program”

För en tid sedan släppte Facebook funktionen “Vägledningar” i grupper, som passar perfekt för att ha material för en kurs. I samband med det släppte jag även en extra modul “30 day runway”, med hjälp hur du kan skapa din kurs UTAN plattform, enbart med Facebook! Flera av våra deltagare gjorde detta med stor framgång, och de slapp hela processen med att använda en plattform.

Detta är ett perfekt sätt att börja din kursresa, utan att binda upp dig på dyra plattformar. 

Såhär skriver Sandra Malmsten som testade vägledningar för sin kurs: 

“35 000 kr drog min kurs in på 1 månad och jag höll den på Facebook (Vägledningar), vilket gav nästan 0 kr i utgifter!”

DIN TRYGGA GARANTI

Testa I 14 dagar - pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Jag förstår att det känns som en läskig investering, men jag är så övertygad om att detta kommer göra stor skillnad i ditt liv, att vi erbjuder dig en full garanti för kursen. Du får testa hela modul 1 (hitta ditt ämne, målgrupp och research!) i två veckor, och se om det är för dig. Om du inte önskar fortsätta, visar du bara att du gjort uppgifterna i modul 1, så får du pengarna tillbaka. 

Med andra ord – du har INGENTING att förlora på att testa! 

BONUSPAKET:

Spana in våra LYXIGA bonusar:

Vi älskar bonuspaket, och när du köper Next level program har du chans att haffa några riktiga grymma bonusar, värde 5000 kr! 

BONUS FÖR ALLA:

“30 DAY RUNWAY” – värde 2000 kr!
Hur du skapar och lanserar en webbkurs på bara 30 dagar, genom att använda Facebooks verktyg “Vägledningar”. 

BONUS: KÖP HELA KURSEN IDAG

“BAKOM MIN 400 000 KR LANSERING” – värde 1000 kr!
Se ALLT smaskigt bakom kulisserna på en av mina största lanseringar, inkl. emails, annonser och hur jag preppade inför släppet. Denna video ingår när du väljer att köpa hela kursen idag. 

TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER
BONUS: KÖP IDAG

“KURS: WORKSHOP MASTERCLASS” – värde 2000 kr!
När du köper Next level program IDAG (innan klockan räknat ner!), får du min nya kurs “Workshop Masterclass” som vägleder dig genom att skapa och lansera framgångsrika workshops (fysiska). Perfekt att börja med om du vill ha något konkret innan din webbkurs! 

FÖRLANSERING - priset höjs 2/10!

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

SPARA 600 KR!

INGÅR MED KÖP HELA:
“Bakom 400k lansering”, värde 1000 kr.

Hela kursen idag – 6320 kr exkl. moms.

Det är inte möjligt att delbetala med faktura. 

DELBETALA I DIN TAKT:

6 månader delbetalning á 1400 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning á 700 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

GÅ INTE MISTE OM "WORKSHOP MASTERCLASS" - ingår bara tills klockan räknat ner!
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Hindrar dessa rädslorna dig?

Tänk om jag inte hittar ett ämne att göra en webbkurs om!

Jag förstår dig! Du behöver inte ha ett ämne innan du köper, vi hjälper dig! Vår första modul i steg 1 är specialiserad på just att hitta ett ämne, där du får uppgifter, checklistor och guider för att hitta just ditt ämne. 

Och skulle du absolut inte hitta något, är du skyddad av garantin på 14 dagar och får pengarna tillbaka. 

Jag är rädd att se mig själv på video...

Du är inte ensam om detta! Och vet du, du behöver INTE spela in din första kurs med ditt ansikte med! Många stora utbildare filmar bara sin skärm och har ljud till, det går alldeles utmärkt. 

TÄNK OM INGEN KOMMER KÖPA MIN KURS...

Risken finns alltid, men du kommer vara backad av mängder av resurser i kursen för att kunna testa din idé innan du kör, så du känner dig trygg! 

Frågor & Svar

Jag har anpassat programmet för dig som jobbar heltid, för att du inte ska känna dig överväldigad. För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen, rekommenderar jag 3-5 timmar per modul. 

Mitt enkla svar: Ja det kommer du! Det kommer kännas obekvämt och svårt ibland, men du är backad av mängder av hjälpmedel längst vägen. 

Nej! :) Du kan faktiskt göra en nästintill gratis lansering, men dessa program rekommenderar jag: 

Flodesk (emailutskick, finns gratisalternativ som också är bra): 19 dollar/månad med rabattlänk från mig. 

Zoom (spela in material/webinar): Gratis för att skapa material, 14 dollar/månad för webinar (kan användas vid 1 tillfälle under sändningen). 

Canva (skapa grafiskt material, presentationer, pdf osv). Gratis! Finns betalversion men ej nödvändigt då du får alla mallar från mig. 

Facebook (om du ej vill använda plattform utan ha allt i en låst grupp). Gratis!

Plattform för betalningar (t.ex Payson), ingen månadskostnad utan enbart 2,85% per betalning. Jag avråder från att ha manuella betalningar via faktura, kortbetalning innebär alltid större försäljning och tryggare för kunden. 

That’s it! Du kan alltså komma undan med några hundralappar, men kan också välja gratisversioner som jag pratar om i kursen. 

Förutom våra grymma gruppexperter som svarar i gruppen alla vardagar, har vi också en Q&A med frågor som besvaras varje söndag hela hösten. På så sätt får du alltid snabb hjälp, och slipper fastna  längst vägen. 

Jag förstår att detta känns läskigt

Du kanske inte vet detta om mig, men jag har levt med ångest under större delen av mitt vuxna liv, då tsunamin hände när jag bara var 17 år. Jag blir lätt stressad av nya saker, får tankar som “tänk om jag misslyckas”, och jag är obekväm att göra nya saker. Varje gång dessa känslorna kommer, så tänker jag “Jag kommer misslyckas ändå om jag inte testar. Om jag testar har jag iallafall en chans att lyckas”. 

Du kanske tror att detta kommit naturligt för mig, men det har det inte. Bakom denna sida finns mer än tio år av att bygga upp, testa, misslyckas och prova igen, det är många år jag har fått lära mig på den hårda vägen. 

Du sitter där nu och funderar på om du ska ge detta en chans, för du vill ju egentligen. Men så dyker rädslorna upp, och du kanske tänker att det är magkänslan som säger nej. För min egen del säger magkänslan alltid nej, för hjärnan är obekväm att göra nya saker och vill helst att vi fortsätter som vi gjort innan. Så om det bara är dina rädslor som stoppar dig nu, våga gå emot dem denna gång. 

Istället för att tänka på vad du oroar dig för, tänk på vad detta skulle kunna innebära för dig NÄR (inte om) du lyckas. Hur skulle ditt liv kunna bli om du hade en extra inkomst? Vad skulle du göra med tiden och pengarna? Mata inte hjärnan med rädslorna, måla upp dina drömmar som du är påväg mot. För om du inte testar kommer du ju misslyckas ändå, och visst är detta året du vågar vara obekväm för att uppfylla dina drömmar? 

Tjuvkika på Next level program

I denna video kan du se en överblick på Next level program! Du får tillgång till modul 1 när du går med, och får testa i hela 14 dagar om det är för dig. Resterande avsnitt släpps 16 oktober, när vår Kick-off är slut. 

VÅRT EXPERTTEAM SOM HJÄLPER DIG!

Förutom mig själv, har jag två grymma tjejer som kan hjälpa dig om du fastnar längst vägen: 

JENNIE JOHANSSON – HEMSIDEGURU

Hemsideguru som finns tillgänglig i vår låsta grupp alla vardagar! Ta hjälp med kluriga hemsidefrågor, SEO eller optimering – Jennie finns där och hjälper dig! 

EMMA APPELGREN – SOCIALA MEDIER-PRO

Sociala medier-pro som kan stötta dig kring allt kring Instagram, kursplattformar, emaillista och mycket mer. Emma har stor inblick i Next level och kan svara på det allra mesta. Hon finns också tillgänglig alla vardagar för att hjälpa dig! 

Tvekar du fortfarande på om Next level är för DIG?

Här kommer 5 anledningar till varför du bör signa upp på Next level program idag: 

  1. Jag har hjälpt över 100 personer i Sverige, detta är anpassat för vår marknad. 
  2. Du är backad av ett enormt MALLBIBLIOTEK, så du slipper göra allt grafiskt/material själv. 
    T.ex. mall för annons, freebie, säljsida, emails, köpevillkor, videopresentation, webinar, pdf-guide och mer!
  3. Detta är en kort chans för endast 50 deltagare. 
  4. Nu finns Facebooks nya funktion “Vägledningar”, så du kan skapa din kurs direkt i en grupp! Du får hjälp i kursen hur du kommer igång på mindre än 30 minuter.
  5. Du behöver bara sälja ett fåtal kurser för att täcka investeringen, som du kan ha i många år framöver. 
GÅ INTE MISTE OM "WORKSHOP MASTERCLASS" - ingår bara tills klockan räknat ner!
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

FÖRLANSERING - PRISET HÖJS 2/10!

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

SPARA 600 KR!

INGÅR MED KÖP HELA:
“Bakom 400k lansering”, värde 1000 kr.

Hela kursen idag – 6320 kr exkl. moms.

Det är inte möjligt att delbetala med faktura. 

DELBETALA I DIN TAKT:

6 månader delbetalning á 1400 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning á 700 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

Vill du ha personlig hjälp från mig kring ditt ämne, och om Next level är för dig? Fyll i formuläret nedan!