Stänger snart!

JUST NU: Workshopkurs ingår!

DAG
TIM
MIN
SEK

hej! är du fotograf och vill slippa stressen över bokningar, och få mer tid över? Fortsätt läs!

MED ÖVER 100 ELEVER ÖPPNAR VI äntligen NYA:

Nu släpper vi vårt UPPDATERADE program, där du får vägledning i att skapa och lansera en webbkurs, workshop/privatkurs eller digital produkt. Som fotograf är det ett perfekt komplement, som frisätter mer tid i ditt företag, samtidigt som du slipper stressen över att jaga fotobokningar i höst/vinter.

0
ÅRS ERFARENHET AV ONLINEKURSER
0
LANSERADE ONLINEPRODUKTER
0
SÅLDA WEBBKURSER

Stressad över att jaga fotobokningar i höst/vinter?

Jag startade mitt företag som fotograf 2008, och insåg redan ett par år in, att det var jäkligt tufft att få det att gå runt utan att jobba ihjäl mig. Jag hade en konstant stress över bokningar, och kände ofta att jag behövde släppa “erbjudanden” för att ens få förfrågningar. 

SÄTT LJUS PÅ DINA BILDER – MIN FÖRSTA WEBBKURS

Så 2010 släppte jag min första webbkurs Sätt ljus på dina bilder, som var en grundkurs för nybörjare. Om jag ska vara helt ärlig, var jag långt ifrån ett proffs själv vid denna tid, men jag kunde grunderna och det räckte för målgruppen, dessutom kände de sig nog trygga att lära sig av mig, som precis varit där de var. Jag visste vad som var svårt. 

Åren som följde så kombinerade jag fotograferingar med webbkurser, och det öppnade en helt ny frihet för mig. Jag slapp jaga fotobokningar (eller ta jobb jag egentligen inte ville göra), och fick plötsligt in en extra inkomst som gjorde att jag kunde ta ledigt, jag som aldrig kunnat ta semester innan. 

5D3_0243webb

KÄNNER DU IGEN DIG I DETTA?

FÅR FRÅGOR OM FOTO IBLAND

Du kanske inte tänkt på det, men om du redan fått frågor om foto eller utrustning av din omgivning, betyder det att du redan är redo att hjälpa andra, och är en förebild för andra som kan utbilda. 

VILL INTE JAGA BOKNINGAR I HÖST

Oavsett om du jobbar som fotograf på heltid eller deltid, kan det kännas oinspirerande och tröttsamt att ständigt jaga bokningar. Det skapar också en extra stress om det finns ekonomiska krav, vilket också brukade döda inspirationen för mig. 

VILL JOBBA MINDRE

Du kämpar med att få ihop alla delar med jobb, familj, vänner och fritid, och ibland känns ekvationen totalt omöjlig. Min personliga åsikt är att alla borde ha möjlighet att jobba mindre än heltid, för det möjliggör så otroligt mycket mer livskvalitet

Då är detta ett program som hade passat PERFEKT för dig! Men kanske börjar tvivlet smyga sig på redan nu? 

“JAG ÄR INTE VAN ATT UTBILDA SEDAN TIDIGARE…”
Det hade inte jag heller, och det gör inget. Faktum är att deltagare föredrar att köpa kurser av “vanliga människor” som inte är så långt framför de själva, så du behöver absolut inte ha någon erfarenhet i att hålla kurser sedan tidigare. 

“DET FINNS REDAN KURSER/GRATIS MATERIAL OM MITT ÄMNE…”
Det finns kurser och gratis YouTube-avsnitt i ALLT. Det dina deltagare betalar för, är att få allt samlat, av någon som har erfarenhet och kunskap. Det är en trygghet som sparar enormt mycket tid, och värt mycket mer än att scrolla bland YouTube-avsnitt i hundra år för att klippa ihop kunskapen själv. 

“MEN JAG VET INTE VAD JAG SKULLE HÅLLA KURS I?!”
I kursen får du hjälp att hitta ditt perfekta kursämne, utifrån din erfarenhet, hur marknaden ser ut och tips från andra kursdeltagare. Du kommer kunna få min personliga input till kursen, så du ökar chanserna att få en succélansering! 

emelieb1-scaled.jpg

EXEMPEL PÅ TRE KURSER JAG SLÄPPT:

Jag har gjort över 50 lanseringar av olika utbildningar genom åren, så jag VET vad som funkar i Sverige, och vad som absolut inte funkar. Det är den erfarenheten du betalar för, så att du kan undvika dyra fallgropar med plattformar/teknik, och kursämnen som inte kommer slå. Här är tre olika utbildningar jag lanserat, och hur de presterade: 

golden start

BAKOM “GOLDEN START” 

2019 öppnade jag grundkursen Golden start, med tema varje vecka, hjälp i Facebookgrupp och lättsamma videos. Kursen var begränsad till 50 platser, och sålde slut på två dygn.

Pris: 2995 kr
Omsättning: 149 750 kr

NL BILDER - 2023

BAKOM “SUNKISSED ACTIONS”

Sommaren 2021 lanserade jag en ny kollektion med Actions (färdiginspelade redigeringar) som jag kallade Sunkissed. Kollektionen marknadsfördes enbart via annonser och Instagram, och drog in över 150 köp. 

Pris: 750 kr 
Omsättning: 155 500 kr

sattpris

BAKOM “SÄTT PRIS PÅ DINA BILDER”

En minikurs med några fåtal videos/guider, som jag endast sålt via annonser (total kostnad 1900 kr) som löpt under ett par veckor åt gången under årets gång. Kursen är ett bra exempel på en intäkt som med enbart lite tid från mig, skött sig själv. 

Pris: 690 kr 
Omsättning (3 månader): 38 640 kr 

HEJDÅ JANTE!!!

Jag vill vara ärlig och säga att detta inte är en kurs där vi är rädda för att tjäna pengar på något vi älskar. Jag pratar ärligt om omsättning och säljstrategier, med intentionen att genuint hjälpa andra. Detta är ingen “bli rik snabbt”-kurs, men vi är inte rädda att prata om hur mycket pengar du kan få. Vi kastar Jante ut genom fönstret, och VÅGAR! 

Här kan du se statistik på hur hösten 2019 såg ut för mig, när jag väntade mitt första barn och bestämde mig för att sluta jobba ihjäl mig. Jag fördjupade mig verkligen i mina utbildningar och lanseringar, och det gav resultat. 

NYA NEXT LEVEL PROGRAM HJÄLPER DIG ÄVEN MED:

1-1.png

PRIVATKURSER

Om du inte känner dig redo för en workshop eller webbkurs än, är privatkurs ett perfekt sätt att börja. Efterfrågan är stor, och du behöver inte göra lika stora förberedelser för att komma igång. 

Vår nya privatkursdel i Next level, hjälper dig med paketering, marknadsföring och formuleringar, så du snabbt kan lansera platser! 

femalephotographers

workshops

Att hålla i workshops är fantastiskt kul, och med rätt vägledning med förberedelser, upplägg och paketering, kan det bli väldigt lönsamt också. 

Just nu ingår min splitternya “Workshop Masterclass”, där du får mina bästa knep för att förbereda, lansera och hålla en framgångsrik workshop, oavsett omfattning. 

MOCKUPS

DIGITALA PRODUKTER

Är du rädd att du behöver skapa en stoooor och avancerad webbkurs som första grej? Det behöver du inte! En enklare digital guide i PDF, bilder eller mallar till Canva är lättsålda och går snabbt att lansera. I kursen ingår vägledning för att släppa mindre digitala produkter också, utan att behöva göra en stor lansering. 

När du slutfört Next level program, kommer du ha:

ämne-nextlevel

HITTAT RÄTT KURSÄMNE

Next level har extra många resurser för att du ska hitta ditt personliga ämne till din kurs. Däribland en guide med 100 (!) förslag till vad du kan göra en kurs i, i olika branscher. 

femalephotographers

VET VEM DIN MÅLGRUPP ÄR

Du vet exakt vem som ska köpa din kurs, och hur du enkelt når ut till dem via freebies, emails och kostnadseffektiva annonser. 

levelup4-dator.jpg

SKAPAT DIN KURS

Du känner dig trygg i att spela in eller utforma din kurs på din valda plattform. Du vet precis hur du ska lägga upp kursen så varken du eller köparna blir överväldigade av allt material. 

frihet-nextlevel

SLÄPPT DINA SPÄRRAR

Kanske viktigast av allt, du har lärt dig att hantera känslan att det inte måste vara perfekt, släppt dina vanliga spärrar och fått det självförtroendet du behöver för att våga. 

gg.jpg

LANSERAT & AUTOMATISERAT

Du har gjort en framgångsrik lansering efter alla steg för steg guider, och kan skapa en till kurs, eller automatisera din nuvarande kurs. 

Är marknaden mättad för fotokurser?

Nej, tvärtom! Jag skulle säga att fotokurser är en av de enklaste webbkurserna att lansera, då det är SÅ många som är intresserade och vill lära sig mer. Det finns också en otrolig bredd i ämnen och inriktningar, så du kan hitta en egen riktning på din kurs, för att sticka ut från andra. 

Såhär skriver fotografen Anna Sandström, som gick Next level 2019: 

Alltså Next level har gett mig möjligheten att ta 3 veckors ledigt under julen, hela sportlov och 5 veckors semester på sommaren. 9 veckor per år. Inte så dumt! Life changer Emelie!”

Om Emelie Bernborg

Jag brukade gråta för jag hatade att se mig själv på video, och var så rädd för vad alla skulle tycka. “Vem tror hon att hon är” var tankar som ofta fann mig, och jag tvivlade på mig själv tusentals gånger. Jag var en rädd 23 åring som bara ville hjälpa andra unga fotografer, så jag tog modet och släppte min allra första webbkurs 2010. 

Modet till att gå emot den där rädslan fick jag i en palmtopp 6 år tidigare. Jag är en av överlevarna i den fruktansvärda tsunamin i Khao Lak, Thailand 2004, där tusentals miste livet. En av dem var min lillasyster Paulina, som var 9 år. När jag kämpade för mitt liv i vågen och hängde i en palm 6 meter ovanför marken, gav jag mig själv ett löfte. Jag skulle alltid göra det jag drömmer om, och aldrig låta någon hindra mig. Några år senare tatuerade jag in min systers namn på armen på thai, för att påminna mig själv om det löftet varje dag. Paulina fick inte leva, men jag tänker göra det, utan rädsla. 

Jag hade ingen erfarenhet att driva företag, jobba med marknadsföring eller skapa kurser, men jag gav mig tusan på att lyckas, och åren som följde formade mitt varumärke, och utvecklade mig dit jag är idag. 

Idag är jag 36 år, mamma till Freya (född mars 2020), Tyr (född november 2021) och Éldar (född i september 2023). Jag har skapat ett system i mina kurser, som gör att min man kan vara hemma på heltid (nu 2 år in!), och att vi har massor av tid tillsammans med våra barn som inte behöver gå på förskola. Jag tittar tillbaka på alla år där jag kämpat, testat, provat och misslyckats, och vet att det var värt det. Varenda sekund där jag inte känner stress över klockan, där vi kan ta långa promenader i skogen och jag får jobba med det jag verkligen älskar, så är det värt den resan jag gjort. 

Livet är för kort för att räkna minuter på ett jobb du inte trivs på, eller vända ut och in på dig själv för att få livet att gå ihop. Det behöver inte vara så. 

HIGHLIGHTS FRÅN KURSEN:

Wedding Flatlay 7

MODUL 1 - Välj ditt ämne

Första modulen hjälper dig att hitta ditt ämne, och specificera vem din målgrupp är, och hur du kan hjälpa dem på bästa sätt. 

Efter modul 1 kommer du ha:

Bestämt vilket ämne din kurs ska ha. 
 Gjort research kring ämne och målgrupp, så ditt ämne är vattentätt!
 Hittat din perfekta målgrupp, som behöver just denna kursen.

Bonusar i Modul 1: 
📥 Checklista/framsteg för dina olika val, samt samlade uppgifter i Canva-mall. 

emeliebernborg-nextlevelprogram30

MODUL 2 - Ge värde & EMAILLISTA

Vårt nästa steg är att få dina sociala medier att växa, oavsett om du börjar på noll eller inte. Här får du djupdykande strategier i hur du får dina kunder att hitta dig.

Efter modul 2 kommer du ha:
Fått förståelse för hur du effektivt kan använda sociala medier, utan att slösa tid.
 Kommit igång med emaillista, och utvecklat en ny eller befintlig strategi.
Skapat en s.k “freebie” (gåva som dina prenumeranter får i utbyte mot deras email).
Fått ut din freebie, och skapat en effektiv annons för att samla in dina potentiella kunder.

Bonusar i Modul 2: 

📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa din freebie-guide.
📥 Sociala medier karta, för att få veta exakt följd av dina inlägg.

levelup4-dator.jpg

MODUL 3 - Utforma din kurs

YES! Nu börjar kursen ta form, och efter denna modulen har vi gjort skissen för hur kursen kommer se ut. I detta avsnitt pratar vi om en s.k fokusgrupp, där du får hjälp och tips på hur du kan utforma kursen, av elever som vill köpa din kurs! Vi djupdyker också i plattformar, och hjälper dig hitta rätt som passar för plånbok och nivå.

Efter modul 3 kommer du ha: 

Skrivit ner moduler och gjort en skiss över innehållet i din kurs, med hjälp av våra hjälpmedel.
Fått kunskap om fokusgrupp, och hur du kan använda det för att skapa en bättre kurs, och få fler deltagare.
Fått genomgång av alternativ för plattform, och bestämt var din kurs ska vara.

Bonusar i Modul 3: 
📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att enkelt skapa en skiss över din kurs.

MODUL 4 - Lansering!

En lansering kan kännas stor och överväldigande, men med verktygen i kursen får du snabbt grepp på översikten! Du får hjälp att sätta alla datum för de olika stegen och förberedelserna du behöver göra.

Efter modul 4 kommer du ha:

Bestämt alla datum för din lansering, så du känner dig trygg och förberedd. Byggt upp din säljsida utifrån min tydliga genomgång, så du får besökare till elever!
Fått kunskap i vilka mail och annonser du ska göra, så du känner dig lugn och trygg i den processen.
Bestämt om du vill göra ett webinar eller inte, i samband med din lansering.

Bonusar i Modul 4: 
📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa en säljande presentation för webinar.

emeliebernborg-nextlevelprogram29

MODUL 5 - Skapa & spela in

Du väljer själv om du skapar materialet innan lanseringen (det finns fördelar med båda sätten!), men oavsett är det nu dags att skapa din kurs, yay! Genom åren har jag skapat närmre 100 kurser, och har stor erfarenhet i att göra det stora enkelt. I denna modul får du mängder av stöd för att skapa din kurs.

Efter modul 5 kommer du ha: 

Tagit beslut hur du ska spela in din kurs (bara audio/pdf, audio/presentation eller filma dig själv, det finns massor av alternativ!)Fått hjälp i hur du enklast skapar materialet, utan att bli stressad och överväldigad.
Gått igenom min “Bakom kulisserna”, så du vet vad du behöver för att spela in själv, om du önskar det.
Fått tillgång till ett gediget mallbibliotek, så du slipper göra allt själv!

Bonusar i Modul 5: 
📥 Mall till Canva (gratisprogram) för att skapa en snygg checklista som dina elever kan använda i kursen.
📥 Mall till Canva för att skapa en stilren pdf-guide som skapar mervärde för eleverna.
📥 Mall till Canva för din videopresentation, så du har en mall att utgå från när du spelar in (antingen med eller utan dig på video!).

frihet-nextlevel

MODUL 6 - Automatisera din kurs

Du är i mål, stort grattis! Din kurs är nu lanserad, och du kan välja att automatisera den, så du får in elever löpande under året. Även om det kräver lite tid från dig, kommer det vara så nära en passiv inkomst du kan komma.

Efter modul 6 kommer du ha: 

Skapat/uppdaterat din freebie, som så småningom leder prenumeranterna till möjlighet att köpa.Gått igenom hur du skapat emailsekvenser, så du på ett genuint sätt ger värde, och hjälper dina potentiella kunder att ta beslut om köp.
Anpassat din säljsida, så den fungerar över en längre tid.
Skapat annonser som på ett kostnadseffektivt sätt ger dig fler köpare.

Bonusar i Modul 6: 
📥 Bakom kulisserna på mina riktiga  emails, annonser och säljsida, som ger försäljning.

BONUS: 30 day runway

“Men vad kostar plattformar och program? Jag är rädd att sätta mig in i stora nya program”

För en tid sedan släppte Facebook funktionen “Vägledningar” i grupper, som passar perfekt för att ha material för en kurs. I samband med det släppte jag även en extra modul “30 day runway”, med hjälp hur du kan skapa din kurs UTAN plattform, enbart med Facebook! Flera av våra deltagare gjorde detta med stor framgång, och de slapp hela processen med att använda en plattform.

Detta är ett perfekt sätt att börja din kursresa, utan att binda upp dig på dyra plattformar. 

Såhär skriver fotografen Sandra Malmsten som testade vägledningar för sin kurs: 

“35 000 kr drog min kurs in på 1 månad och jag höll den på Facebook (Vägledningar), vilket gav nästan 0 kr i utgifter!”

EXEMPEL PÅ KURSER DU KAN GÖRA:

“Men tänk om någon annan gör samma kurs/mitt ämne finns redan som kurs…”

Jag kan säga redan nu, att ditt ämne mest troligt FINNS som kurs. Men precis som att DU är annorlunda från andra, finns mängder av potentiella elever som också är olika. Vi vill lära oss av olika människor beroende på hur vi är, och det är INGET hinder att någon annan har ett liknande ämne. 

Jag hjälper dig hitta din personliga touch på ditt ämne, så du sticker ut, oavsett vad andra gör. 

Här är några exempel på kurser som du hade kunnat göra, som jag vet det finns efterfrågan på: 

emeliebernborg_noelle-natal03webb

GRUNDKURS FÖR FÖRÄLDRAR

1DECEMBER

Fina bilder inomhus

julia1

BÄTTRE VINTERBILDER

ghm-96.jpg

KURS I BRÖLLOP/GRAVID/BARNFOTO

3JUNI

BÄTTRE VARDAGSBILDER

julia1

GRUNDKURS I PHOTOSHOP/LIGHTROOM​

ghm-37.jpg

UTRUSTNINGSGUIDE

foreefter bianca

ACTIONS/PRESETS

bts-emelie sno

BÄTTRE UTOMHUSBILDER

Femaryah - Empowering women

FÖRETAGSFOTO - GRUNDKURS

BONUSPAKET:

Spana in våra LYXIGA bonusar:

Vi älskar bonuspaket, och när du köper Next level program har du chans att haffa några riktiga grymma bonusar, värde 5000 kr! 

1. BONUS FÖR ALLA:

“30 DAY RUNWAY” – värde 2000 kr!
Hur du skapar och lanserar en webbkurs på bara 30 dagar, genom att använda Facebooks verktyg “Vägledningar”. 

2. BONUS: KÖP HELA KURSEN IDAG

“BAKOM MIN 400 000 KR LANSERING” – värde 1000 kr!
Se ALLT smaskigt bakom kulisserna på en av mina största lanseringar, inkl. emails, annonser och hur jag preppade inför släppet. Denna video ingår när du väljer att köpa hela kursen idag. 

TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER
3. BONUS: KÖP IDAG

“KURS: WORKSHOP MASTERCLASS” – värde 2000 kr!
När du köper Next level program IDAG (innan klockan räknat ner!), får du min nya kurs “Workshop Masterclass” som vägleder dig genom att skapa och lansera framgångsrika workshops (fysiska). Perfekt att börja med om du vill ha något konkret innan din webbkurs! 

DIN TRYGGA GARANTI

Testa I 14 dagar - pengarna tillbaka om du inte är nöjd!

Jag förstår att det känns som en läskig investering, men jag är så övertygad om att detta kommer göra stor skillnad i ditt liv, att vi erbjuder dig en full garanti för kursen. Du får testa i två veckor, och om du inte känner att kursen passar dig, får du pengarna tillbaka! 

Med andra ord – du har INGENTING att förlora på att testa! 

Endast 50 platser tillgängliga!

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

SPARA 600 KR!

INGÅR MED KÖP HELA:
“Bakom 400k lansering”, värde 1000 kr.

Hela kursen idag – 6320 kr exkl. moms.

DELBETALA I DIN TAKT:

6 månader delbetalning á 1400 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning á 700 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

GÅ INTE MISTE OM "WORKSHOP MASTERCLASS" - ingår bara tills klockan räknat ner!
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Nästa chans: tidigast hösten 2024!

Hindrar dessa rädslorna dig?

Tänk om jag inte hittar ett ämne att göra en webbkurs om!

Jag förstår dig! Du behöver inte ha ett ämne innan du köper, vi hjälper dig! Vår första modul i steg 1 är specialiserad på just att hitta ett ämne, där du får uppgifter, checklistor och guider för att hitta just ditt ämne. 

Och skulle du absolut inte hitta något, är du skyddad av garantin på 14 dagar och får pengarna tillbaka. 

Jag är rädd att se mig själv på video...

Du är inte ensam om detta! Och vet du, du behöver INTE spela in din första kurs med ditt ansikte med! Många stora utbildare filmar bara sin skärm och har ljud till, det går alldeles utmärkt. Jag har mängder med exempel där jag skapat presentationer i Canva (mallar ingår!) och bara spelat in när jag pratar igenom dem. 

TÄNK OM INGEN KOMMER KÖPA MIN KURS...

Risken finns alltid, men du kommer vara backad av mängder av resurser i kursen för att kunna testa din idé innan du kör, så du känner dig trygg! 

Frågor & Svar

Jag har anpassat programmet för dig som jobbar heltid (oavsett om det är med foto eller annat), för att du inte ska känna dig överväldigad. För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen, rekommenderar jag 3-5 timmar per modul. 

Mitt enkla svar: Ja det kommer du! Det kommer kännas obekvämt och svårt ibland, men du är backad av mängder av hjälpmedel längst vägen. 

Nej! :) Du kan faktiskt göra en nästintill gratis lansering,  men dessa program rekommenderar jag (De är väldigt enkla och jag går igenom hur de funkar i kursen!): 

Flodesk (emailutskick, finns gratisalternativ som också är bra): 19 dollar/månad med rabattlänk från mig. 

Zoom (spela in material/webinar): Gratis för att skapa material, 14 dollar/månad för webinar (kan användas vid 1 tillfälle under sändningen). 

Canva (skapa grafiskt material, presentationer, pdf osv). Gratis! Finns betalversion men ej nödvändigt då du får alla mallar från mig. 

Facebook (om du ej vill använda plattform utan ha allt i en låst grupp). Gratis!

Plattform för betalningar (t.ex Payson), ingen månadskostnad utan enbart 2,85% per betalning. Jag avråder från att ha manuella betalningar via faktura, kortbetalning innebär alltid större försäljning och tryggare för kunden. 

That’s it! Du kan alltså komma undan med några hundralappar, men kan också välja gratisversioner som jag pratar om i kursen. 

Förutom våra grymma gruppexperter som svarar i gruppen alla vardagar, har vi också en Q&A med frågor som besvaras varje söndag hela hösten. På så sätt får du alltid snabb hjälp, och slipper fastna längst vägen. 

Jag förstår att detta känns läskigt

Du kanske inte vet detta om mig, men jag har levt med ångest under större delen av mitt vuxna liv, då tsunamin hände när jag bara var 17 år. Jag blir lätt stressad av nya saker, får tankar som “tänk om jag misslyckas”, och jag är obekväm att göra nya saker. Varje gång dessa känslorna kommer, så tänker jag “Jag kommer misslyckas ändå om jag inte testar. Om jag testar har jag iallafall en chans att lyckas”. 

Du kanske tror att detta kommit naturligt för mig, men det har det inte. Bakom denna sida finns mer än tio år av att bygga upp, testa, misslyckas och prova igen, det är många år jag har fått lära mig på den hårda vägen. 

Du sitter där nu och funderar på om du ska ge detta en chans, för du vill ju egentligen. Men så dyker rädslorna upp, och du kanske tänker att det är magkänslan som säger nej. För min egen del säger magkänslan alltid nej, för hjärnan är obekväm att göra nya saker och vill helst att vi fortsätter som vi gjort innan. Så om det bara är dina rädslor som stoppar dig nu, våga gå emot dem denna gång. 

Istället för att tänka på vad du oroar dig för, tänk på vad detta skulle kunna innebära för dig NÄR (inte om) du lyckas. Hur skulle ditt liv kunna bli om du hade en extra inkomst? Vad skulle du göra med tiden och pengarna? Mata inte hjärnan med rädslorna, måla upp dina drömmar som du är påväg mot. För om du inte testar kommer du ju misslyckas ändå, och visst är detta året du vågar vara obekväm för att uppfylla dina drömmar? 

Nästa chans: tidigast hösten 2024!

Tjuvkika på Next level program

I denna video kan du se en överblick på hela Next level program, förutom bonusarna som ingår. Du får tillgång till alla avsnitt direkt när du går med, och får testa i hela 14 dagar om det är för dig. 

Tvekar du fortfarande på om Next level är för DIG?

Här kommer 5 anledningar till varför du bör signa upp på Next level program idag: 

  1. Jag har hjälpt över 100 personer i Sverige, detta är anpassat för vår marknad. 
  2. Du är backad av ett enormt MALLBIBLIOTEK, så du slipper göra allt grafiskt/material själv. 
    T.ex. mall för annons, freebie, säljsida, emails, köpevillkor, videopresentation, webinar, pdf-guide och mer!
  3. Detta är en kort chans för endast 50 deltagare, och nästa chans är inte förrän hösten 2024 (tidigast!). 
  4. Nu finns Facebooks nya funktion “Vägledningar”, så du kan skapa din kurs direkt i en grupp! Du får hjälp i kursen hur du kommer igång på mindre än 30 minuter.
  5. Du behöver bara sälja ett fåtal kurser för att täcka investeringen, som du kan ha i många år framöver. 
GÅ INTE MISTE OM "WORKSHOP MASTERCLASS" - ingår bara tills klockan räknat ner!
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Endast 50 platser tillgängliga!

Detta ingår i NEXT LEVEL PROGRAM:

Din investering:

SPARA 600 KR!

INGÅR MED KÖP HELA:
“Bakom 400k lansering”, värde 1000 kr.

Hela kursen idag – 6320 kr exkl. moms.

DELBETALA I DIN TAKT:

6 månader delbetalning á 1400 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

12 månader delbetalning á 700 kr/månad inkl. moms. Totalpris 8400 kr inkl. moms. 6720 kr exkl. moms.

Vill du ha personlig hjälp från mig kring ditt ämne, och om Next level är för dig? Fyll i formuläret nedan!

Glöm inte: Magkänslan säger oftast NEJ, för att hjärnan inte vill göra nya och obekväma saker. Men om du vågar gå emot det, kan du ha en helt annan tillvaro nästa år. Så våga skicka in formuläret om du tvekar, så får du ett ärligt svar från mig!