Intresseanmälan workshop/stylad fotografering/inspelning

Flera gånger per år behöver vi modeller till våra härliga workshops, inspelningar eller speciella stylade fotograferingar. Ibland är det bara Emelie som fotar och ibland är det för en workshop där 5 fotografer fotar dig/er samtidigt. Det är alltid en härlig stämning och du får magiska bilder helt utan kostnad. Vid våra model calls får vi oftast över 100 anmälningar, varav vi gör detta formulär istället för att enklare kunna nå ut till er som vill vara med.

Våra krav är att du/ni är bekväma framför kameran och godkänner att Emelie/fotograferna använder bilderna i sina sociala medier. Du behöver inte ha någon modellvana 😃. En fotografering hos Emelie är värd från 8000 kr och uppåt, och du betalar ingenting för att delta. Mer information om varje enskild fotografering skickas vid förfrågan. 

Genom att fylla i detta formulär godkänner du att vi sparar dina uppgifter enligt GDPR. Du kan när du vill höra av dig till oss för att radera dina uppgifter. Ditt telefonnummer används endast när du har en redan inbokad fotografering, vi kontaktar dig bara via mail i övrigt.