FÖRBEREDELSER

Ha gärna rena och fina naglar till fotograferingen, om du önskar ha färg väljer du detta själv. 

Inte för mörkt smink runt ögonen (kajal), då detta framhävs mer i motljus. Övrig markering i ögon och ansikte blir jättevackert på bild! 

Om du ska ha axelbandslöst, tänk på att inte sola med bikini innan då ränderna syns tydligt. 

Var inte rädd att testa lite “uttryck” i spegeln innan, likt de bilder jag visat tidigare. Det kan kännas ovant om du brukar se glad ut på bilderna. Vi vill framhäva din power i bilderna, så lovar att du inte behöver se “arg” ut 😉 

PACKLISTA VINTER: 

  • Axelbandslös BH till klänningar som visar axlar, eller har tunna band. 
  • Underkläder i neutral färg (beige eller vit)
  • Varma skor och strumpor (syns i regel inte på bild)
  • Varm jacka
  • Strumpbyxor/tights att ha under till täckande kläder

PACKLISTA VÅR/SOMMAR:

  • Axelbandslös BH till klänningar som visar axlar, eller har tunna band. 
  • Underkläder i neutral färg (beige eller vit)

 

INFÖR FOTOGRAFERING

Du kommer till studion den tid som är bokad för dig, tid för klädprovning är inkluderad i tiden du fått.

Vi har tagit fram kläderna som vi valt ut i din moodboard, och du får testa vilka du önskar använda under fotograferingen. Det ingår två olika ombyten i ditt paket, du kan också välja till hårsmycken och accesoarer på plats.

Vid kalla dagar så fästs speciella värmepåsar innanför kläderna för att du ska hålla dig varm, dessa gör stor skillnad. Du byter om till ditt första ombyte, och vi tar med ett portabelt omklädningsrum och ditt andra ombyte för nästa outfit.

Du kan lämna dina saker i vår studio som är larmad, du byter sedan om i studion efter fotograferingen.

FOTOGRAFERING

Jag kommer vägleda dig under hela fotograferingen, och ser till att du känner dig bekväm och naturlig hela tiden. Du kan känna dig helt avslappnad att testa uttryck, och jag hjälper dig så det känns genuint.

Känslan ska vara STYRKA och STOLTHET. Jag vill att du tänker på situationer där du behövt känna dig stark, som kanske varit svåra men som du tagit dig ur.

Glöm tankar om hur du ser ut, fokusera på hur det känns där och då. Om jag inte ber dig rätta till håret behöver du inte göra det, då det kan vara en vackert effekt i din bild.

Det kan vara lite kallt när vi fotar, även med värmepåsar. Så ställ in dig på detta och försök slappna av i axlar och armarna. Vi tar pauser precis när du vill, så försök släppa tankarna på hur du fryser, och fokusera istället på dina tankar om din styrka.

Vi fotar på 1-2 platser under din fotografering, och du åker med oss i vår bil. Med oss finns även filtar och extra värmepåsar om du behöver. Variationen i mina bilder ligger i uttryck, bakgrund, ljus och känsla, och inte i olika avancerade poseringar. Det enda du behöver tänka på är att markera din mage och fokusera på dina tankar och ditt uttryck, så hjälper vi dig med resten.

EFTER FOTOGRAFERING

Ca 5 dagar efter din fotografering får du ditt urval online. Jag skickar vanligtvis ca 20 bilder, och väljer ut bilder med variation i ljus, bakgrund och uttryck. I detta urval klickar du sedan i hjärtan för att välja dina bilder, och kan skriva kommentarer på bilder du önskar framkalla. Önskar du beställa till extra bilder finns fotopaket tillgängliga i ditt urval. 

Du har tillgång till galleriet i 7 dagar för urval, och jag hjälper dig gärna om du behöver smakråd. När du valt dina bilder förbereder jag din leverans och skickar inom 1-2 dagar. Din förstoring skickas inom en vecka och du betalar din slutfaktura i samband med leveransen. 

Du får också ett paket hem på posten i samband med leveransen (förstoringen skickas separat från labbet Daniel Johannson). 

DÅLIGT VÄDER & SJUKDOM

Ljuset har en stor betydelse i våra bilder. Om det är mulet väder kommer vi inte få samma ljus och färger i våra bilder. Därför erbjuder jag alltid fri ombokning vid dåligt väder, så du kan få de bästa förutsättningarna för vår fotografering. 

Skulle du må dåligt på dagen för fotograferingen, erbjuder jag alltid möjlighet till en ny dag. Ibland kan vi inte styra hur kroppen mår, och du ska känna dig så pigg som möjligt under vår fotografering. 

Om vi behöver boka om pga väder eller att någon av oss blir sjuka, gör jag alltid mitt yttersta att hitta en tid så snart som möjligt, men kan dessvärre inte garantera det. Om vi inte hittar en ny tid får du självklart tillbaka din bokningsavgift, detta händer dock väldigt sällan, så oroa dig inte! 

Frågor?

Skicka ett meddelande!