emelie-gravidfotografering.jpg

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

Det är en stor chans att du glömmer bort att vara nervös framför min kamera, för mina gravidkunder har ofta väldigt roligt under mina fotograferingar. Jag lägger mycket energi på att få alla kunder avslappnade, och jag ger dig de direktiv du behöver för att fånga DIG. 

gravidfotografering-vinter-skane-.jpg

EXKLUSIVA KLÄNNINGAR

Du får tillgång till hela min lyxiga gravidgarderob med noga utvalda klänningar från hela världen. Välj mellan tyllbakelser, stilrena spetsklänningar, bohemiska virkade klänningar och oändliga toppar, kjolar och hårsmycken. 

josefine-berg-maternity.jpg

VACKRA FOTOPLATSER

För att ge dig de vackraste fotoplatserna och ljuset i dina bilder, lägger jag mycket tid på platsen för din fotografering. Jag fotar gravida året runt, och anpassar platserna därefter. Oavsett om du har BF i mars eller augusti, kommer du få den finaste platsen för säsongen. 

Du välkomnas till min vackra studio, får ett glas alkoholfritt bubbel och får frossa i mina lyxiga gravidklänningar som hänger från taket med långa släp. 

Denna dag är bara för dig. 

Du får glömma en kanske tuff graviditet för några timmar, och få känna dig stark och vacker. Jag ger dig något mer än bara fina bilder. Jag ger dig en upplevelse där du får känna dig ordentligt bortskämd, en helt skräddarsydd dag för DIG, där du får magiska bilder som minnen från din dag.  

Jag har förevigat över 200 gravida kvinnor sedan jag lanserade Love by Emelie 2015, och nu välkomnar jag dig till mitt nya koncept, samma lyxiga upplägg, men mer anpassat till Dig.

studio-1.jpg

“Åh wow alltså! Är det verkligen jag? Du besitter verkligen en enorm kompetens. Jag tror inte du förstår min tacksamhet, är så lycklig att du tog dig tid att fota mig. Verkligen en dröm som blivit sann. 

Tack för du är en så duktig fotograf, men mest för den underbara person du är ♥”

Emelie Ohlsson (i höst Bernborg!), född 1987 i Helsingborg.

Jag växte upp i en stad utan trafikljus (Båstad) men är totalt förälskad i New York. Jag startade företag 2008 som 21 åring, och har jobbat heltid med fotografering sedan dess. Jag är en väldigt glad och sprallig tjej som har ett speciellt pipande skratt som lätt får andra att börja skratta.

Jag brinner mycket för människors rättigheter och de utsatta i samhället, jag drar mig inte för att tillrättavisa människor på stan som är kränkande eller främlingsfientliga. Jag är ärlig, bestämd och har ett öppet hjärta för alla (förutom rasister, jag är inte er fotograf). 

Jag älskar tv-serier och kan alla avsnitt från Vänner (Friends) utantill, jag ser mig själv som en blandning av Chandler och Phoebe. 

Jag går in i allt jag gör med mycket känslor och kraft, att fotografera är mitt sätt att spegla kraft och känslor och jag tycker det är det absolut bästa jobbet som finns.

bts-yoga-girl.jpg

“Emelie kändes mer som en nära vän, än någon jag precis träffat. Hon är helt fantastisk!”

“Emelie is a photography genius, sun priestess and capturer of all things magic…”

Gravidfotografering med blommor

Våren 2017 kom jag på idén att använda blommor som en topp till mina gravidfotograferingar, det blev så populärt att det nu är ett tillval till mina fotograferingar. 

Du kan välja till en vacker blomsterkrans med dina favoritblommor för säsongen, en blomsterbädd, eller topp som kan matchas med en av mina många gravidkjolar. 

Under våren och sommaren, finns också möjligheten att fotas bland blomstrande träd och fält, som jag noggrant rekar inför varje fotografering. 

SKICKA EN GRAVIDFÖRFRÅGAN

Skicka in din förfrågan så tidigt som möjligt för större chans att få en tid. Jag tar emot max 3 gravidfotograferingar per månad, och därför är det oftast fullbokat 6 månader framåt. Skulle du vilja ändra datumet längre fram är det alltid flexibelt, så länge du har en bokning bekräftad hos mig kan vi anpassa till hur magen växer och hur du mår. 

BOKNING

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Jag rekommenderar fotografering ca 2 månader innan BF, men det är väldigt individuellt hur din mage växer och hur du mår. Vid bokning betalar du 5000 kr, fakturan garanterar din bokning, och dras av på slutfakturan du betalar i samband med bilderna. 

INFÖR FOTOGRAFERING

Fotograferingen anpassas helt till dig, och vi skapar en personlig moodboard med bilder på Pinterest. Jag rekar passande fotoplatser, och du får välja mellan populära tillval som blomsterkrans eller hår och sminkstyling av stylist. 

Du får också tillgång till mitt galleri där du kan välja vilka klänningar du gillar mest, och vill kika närmre på i studion. 

DIN FOTOGRAFERING

Du kommer till studion ca en timme innan vi ska ut och fotografera. Du får dricka gott alkoholfritt bubbel, prova kläder och äta god choklad i vår mysiga studio. Jag har ett stort urval av magiska platser inom 30 min radie från studion, och varje plats väljs noggrant utifrån din moodboard. 

Fotograferingen är väldigt naturlig utan konstiga “poser”. Vi fotograferar i ca 1 timme med 2 ombyten och platser. 

Oavsett om du känner dig bekväm eller inte i din gravida kropp, så lovar jag att du kommer älska dina bilder. Jag lägger hela mitt hjärta i att du ska se hur stark och vacker du är när du bär ditt barn. 

Fr.om hösten 2019 kan du kombinera din utomhusfotografering med vackra bilder i min studio i svartvitt, jag har en matt grå vägg och fantastiskt fönsterljus. 

LEVERANS AV BILDER

Jag lägger ner mycket kärlek på dina bilder, och ca 4 dagar efter fotograferingen får du ett galleri med 20 utvalda bilder att välja mellan. Önskar du välja till flera bilder, kan du köpa fler för 200 kr/bild och lägre vid bildpaket. 

Dina bilder levereras högupplösta och internetanpassade, för fri användning. 

FOTAR DU PARTNER/SYSKON OCKSÅ?

Jag är främst inriktad på att fotografera mamman, men erbjuder en kortare del av fotograferingen ihop med din partner utöver bilderna med bara dig. Om din partner absolut inte vill bli fotad, så rekommenderar jag att du låter hen slippa 😉 

Jag ÄLSKAR att fota barn, men för att vi ska kunna fokusera på vår fotografering har jag valt att inte fota syskon med gravidbilder. 

 

VAD HÄNDER OM DET BLIR DÅLIGT VÄDER?

Jag är väldigt mån om att du ska ha de bästa förutsättningarna för dina bilder, därför bokar vi alltid om vid sämre väder. Det kostar inget extra! 

VAR FOTOGRAFERAR DU?

Jag utgår från Helsingborg, där min studio och alla rekade fotoplatser finns. Några gånger per år finns jag även tillgänglig i Stockholm. 

“Är det jag på bilderna? Älskar allt, den där speciella känslan du har lyckats fånga, och ljuset och bara helheten är perfekt! Hur jäkla grym får man vara på sitt jobb egentligen?! Jag är så impad av dig! 

Jag kommer rekommendera dig till alla gravida, detta var det bästa jag kunde göra för mig själv. Dessa bilderna gjorde mig så himla lycklig. Jag har no words för hur duktig och proffsig du är, så himla tacksam att jag fick bli fotad av dig Emelie! Du är bäst!!!”

Fotografering 1-2 timmar i Helsingborg

Personlig moodboard inför fotografering

2 valfria outfits från min lyxiga gravidgarderob

5 digitala bilder med fri användning

1 st. 30×40 cm förstoring på vackert fine-art papper

12 000 kr

BF SEPT-OKT - foto aug - sept
FULLBOKAT 100%
BF NOV-JAN - foto okt-dec
1 TID TILLGÄNGLIG 90%

Då jag själv är gravid kommer jag dessvärre inte ha möjlighet att boka in gravidfotograferingar efter årsskiftet. 

Så roligt att du vill boka en gravidfotografering!
Det är väldigt många som skickar in förfrågningar just nu. 

Såhär gör du för att få störst chans till en tid:

– Boka så snart som möjligt, jag är ofta uppbokad ett halvår i förväg. 
– Ha vardagstider tillgängliga, det är störst chans för lediga tider.
– Om du inte bor i närheten av Helsingborg/Skåne, se över möjligheten att åka ner. 
– Fyll i formuläret så utförligt du kan, så jag förstår vad du har för önskemål. 

Jag svarar på alla förfrågningar inom 2 arbetsdagar. 

Kram Emelie

Close Menu