MAGISK VINTERWORKSHOP

winter wonderland workshop

MED EMELIE BERNBORG

LINKÖPING, söndag 28 januari 2024 kl. 10:00 – 16:00. 

MAGISK VINTERWORKSHOP MED HÄSTAR, BRÖLLOPSBÅGE & VACKER STYLING.  

Inga förkunskaper krävs – alla är välkomna! 

emeliebernborg_senida-webb4

VINTERMAGI PÅ MAGISK PLATS!

Årets första (och kanske sista!) öppna workshop är här, en helt unik vinterworkshop med hästar, bröllopsbåge, barn/familj och gravida modeller i en sagomiljö!

Vintern är alltid lite extra tuff för att få magiska bilder/bokningar, så med denna kurs får du en rejäl inspirationskick, med bilder som sticker ut rejält! 

Det kommer bara släppas ett datum, så tänk inte “Jag tar det sen”. 

SAGOLIKA PLATSER

Under fyra år bodde jag i Linköping och la mycket kärlek på att hitta magiska fotoplatser. Under denna workshop tar jag med dig på mina finaste platser, med björkar, isiga sjöar och snötäckta granar, för att ge dig helt magiska bilder att använda fritt. 

HÄSTAR I VINTERLANDSKAP

Självklart har vi hästar med på denna magiska workshop! Vi kommer ha två stora hästar till brudpar och gravid, samt en liten häst till en av våra barnmodeller. Du kommer ÄLSKA dessa stationer som kommer ge dig bilder som verkligen sticker ut från flödet. 

våra inriktningar under kursen

Våra stationer för dagen är fyllda med “extra allt”: 

7B7A1445-2-1

barn/familj

Vi fotar två olika familjer med barn, stylade i vackra vinterkläder, vantar och mössor. Ett barn från ena familjen,  fotas också med en mindre häst. 

winterwonderland-emeliebernborg11

brudpar

Tyll, spets och långa släp i vinterlandskap! Vi fotar två olika brudpar som har vackra bröllopskläder och blommor. 

7B7A8441-2

bröllopsbåge

I den vackra sagoskogen reser vi en bröllopsbåge för de där extra magiska vinterbilderna. Här fotar vi ett brudpar med och utan häst! 

winterwonderland-emeliebernborg20

gravid

Vi fotar också två olika gravidmodeller i vackra klänningar, du kommer älska stylingen till de vackra vinterlandskapen!

nöjda deltagare

FRÅN VÅRA WORKSHOPS 2023: 

“MAGISK DAG! Jag är SÅ nöjd med allt. Superduktiga modeller, fina buketter, kransar och vigselbågen var fantastiskt fin! Den var perfekt vid golden hour. Så rolig dag och taggad på att gå på workshop igen. <3”

“Helt fantastiskt inspirerande dag. Överraskade mig själv med att tycka det var super med hästarna. De gjorde bilderna så magiska och vilka personligheter. Kommer absolut vilja ha med hästar fler gånger!”

“Wow… Fotoplatserna, maten, modellerna, blommorna, klänningarna, hästarna – ALLT!.. Detta var otroligt trevligt och välordnat!”

“Jag älskade ALLT! <3 Så enormt väl planerat och organiserat som gjorde att allt flöt på så otroligt bra. Att det blev såpass stor variation med platser, modeller, kläder <3 Ni är grymma!”
 

om mig

EMELIE BERNBORG

 

Jag har drivit eget företag som fotograf sedan 2008. Jag var en fototokig 21 åring som ville jobba med något jag älskade, och nu är jag snart 15 år in! 🙈 Idag jobbar jag främst med utbildning, där jag hjälper fotografer och företagare att utvecklas. Jag brinner för att hjälpa dig jobba med något du älskar och spara tid. Jag jobbar själv halvtid för att vara mer med min familj, efter många år av 200% veckor…

Genom åren har jag drivit en egen fototidning, varit ambassadör för Canon och föreläst på Fotomässan i många år. 

Några snabba fakta om mig: 

  • Mamma till Freya (mars 2020), Tyr (november 2021) & Éldar (september 2023)
  • Jag överlevde tsunamin i Thailand 2004, där jag förlorade min lillasyster Paulina 9 år. Hennes namn på min arm påminner mig att alltid följa mina drömmar. 
  • Crazy cat lady, jag kunde inte motstå att ta hem den keligaste katten på en av Kretas stränder 2018…
  • Jag byter dialekt beroende på vad jag gör, något min man Philip tycker är väldigt underhållande… 

"Men om det inte är snö?!"

Vi kan inte garantera snö, men chansen är väldigt stor under just detta datum. Även om det inte är snö, kommer du få magiska bilder som kan användas för att sälja in till dina egna kunder. Det är alltid en fördel att kunna visa hur vacker vintern kan vara, även utan snö! 

OM DET ÄR RIKTIGT DÅLIGT VÄDER?

Skulle det vara riktigt dåligt väder (storm/kraftigt regn), kommer vi köra på vårt reservdatum som är helgen efter, dvs den 4 februari istället. Så ha gärna den dagen öppen om vi behöver flytta. 

DETTA INGÅR OCKSÅ:

styling & blommor

Vi vet att blommor gör mycket i våra bilder, därför har vi lagt extra fokus på det i denna workshop. Till våra modeller finns välarbetade kransar och buketter i oändliga nyanser och utformningar, som matchar den fina omgivningen. 

redigeringssession

En vecka efter workshopen, när du hunnit landa och kika på bilderna, kör vi redigering! Under 1,5 timme går jag igenom bilderna, och visar hur du kan redigera på bästa sätt. Vi sammanfattar också dagen, och jag svarar på eventuella frågor som dykt upp. 

allt detta ingår:

❥ FOTOWORKSHOP LINKÖPING – Söndag 28 januari 2024 kl. 10:00 – 16:00
Åtta magiska fotostationer på två olika platser för stor variation i dina bilder. Du får använda bilderna fritt i din egen marknadsföring och behöver inte skicka bilder till modellerna efteråt. 

❥ FIKA & LUNCH
Du välkomnas till en härlig fikabuffé med cupcakes, macarons och fika.

HÄSTAR
Exklusivt för denna workshop ingår två hästar som vi fotograferar i det magiska vinterlandskapet.

FYRA ASSISTENTER
Vid varje station finns en assistent som hjälper till och svarar på frågor. Utöver det finns självklart jag med och hjälper till.

DESSUTOM: 

BONUS 1: Rabatt på klänningar
Som deltagare på kursen får du även ta del av rabatter på Mii-Estilo och MatchingLook som gör magiska gravidklänningar, om du önskar köpa något efter kursen.

BONUS 2: Redigeringssession
En vecka efter workshopen går jag igenom bilderna och ger tips på redigering. 

25 platser - först till kvarn!

HELA IDAG:

6 795 kr

5436 kr exkl. moms

INGÅR MED “HELA IDAG”: 
10 st. specialdesignade actions+presets som passar just för dessa bilder, skickas 2 dagar efter workshopen. 

Värde 1000 kr

DELBETALNING:

3 x 2400 kr

eller

6 x 1200 kr

10 x 720 kr

405 kr extra för delbetalning.

"ENERGI FÖR ETT HELT FOTBOLLSLAG"

“Att gå en workshop för Emelie är som att dricka 10 000 stycken redbull! Emelie har inte bara energi och glädje för ett helt fotbollslag 🙂 Hon ger en också också pepp, support och självförtroende att flyga iväg på sina egna vingar. Vill du komma framåt i ditt fotograferande, skynda dig att boka en träff med Emelie Bernborg :-)”

EMELIE NILSSON, WORKShop

"så kul och inspirerande!"

“Har tagit flera webkurser av Emelie och har varit så nöjd! När jag äntligen hade chansen att anmäla mig till hennes workshop i motljus slog jag till direkt! Har inte ångrat mig en sekund!!! Det var så kul och inspirerande 😀 Emelie är så duktig! Hon är också mycket lättsam så jag kände mig välkommen och nästan lite duktig eftersom Emelie är så peppande 😉 Jag kommer gå mer kurser när jag får chansen nästa gång!”

EMMA HAMMAR, WORKSHOP

FAQs

Dig som älskar att fotografera, oavsett nivå! Du kan komma helt grön om du vill, vi har alltid en stor variation av deltagare på våra kurser. Både nyare fotografer och professionella. 

Nej, denna workshop är en öppen workshop och ingår inte i någon kurs eller medlemskap. 

Absolut. Du kommer älska fotostationerna oavsett tidigare erfarenhet! 

Om det skulle vara väldigt kraftig vind eller regn, kommer vi ha kursen på vårt reservdatum som är helgen efter, den 4 februari. 

HELA IDAG:

6 795 kr

5436 kr exkl. moms

INGÅR MED “HELA IDAG”: 
10 st. specialdesignade actions+presets som passar just för dessa bilder, skickas 2 dagar efter workshopen. 

Värde 1000 kr

DELBETALNING:

3 x 2400 kr

eller

6 x 1200 kr

10 x 720 kr

405 kr extra för delbetalning.

Vill du veta om kursen passar dig?

Eller har du någon annan fråga? Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så snart som möjligt!